Gratis! Ta' på eventyrlig naturfestival på Frederiksberg

Sæt kryds i kalenderen! For snart venter BLOOM Festival på jer med et væld af børneaktiviteter og lækker stemning i Søndermarken. Det er gratis.

Foto: Foto: Bloom ©-Malthe-Ivarsson
29. april 2023
Af Rikke Reffelt

Tag turen til BLOOM Festivalen på Frederiksberg, der har fokus på natur og videnskab.
Her er talks, kunst og koncerter - for hele familien. I samarbejde med ZOO, Statens Naturhistoriske Museum, Copenhagen Contemporary, naturvejlederne på Frederiksberg og mange flere, giver Bloom børn og deres voksne mulighed for sammen at lege, lære og blive klogere på naturen og videnskaben.

Foto: Bloom © Longfei Wang

Raketbygning, krokodilledissektion og fisketure

Glæd jer til aktiviteter som krokodille-dissektion, raketbygning og fisketure. I kan også ta' på kunstlaboratorium med Copenhagen Contemporary, blive klogere på dyr på Zoologisk Pop-Up-Museum, tag med på krible-krable-ekspedition med naturvejlederne på Frederiksberg eller lære om insekternes superkræfter med Cirkus Naturligvis. 

Burgere, bagværk og intim festivalstemning

Nyd den intime festivalplads med de gamle egetræer og den blomstrende kørvel, hvor I også kan nyde mad og drikke fra boder, der alle arbejder med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Så slå jer ned ved et af bordene mellem træerne og glæd jer til burgere fra Gasoline Grill, friske østers fra Pink Oyster, saftigt bagværk fra Lille Bakery eller en forårsmenu ud over det sædvanlige fra pop-up-restauranten Birkemosegaard x Kiosken på Odden.

Foto: Bloom © Longfei Wang
Besøg BLOOM Festival
  • Hvor? Søndermarken
  • Hvornår? 26.-28. maj 2023
  • Pris? Gratis

Læs mere om BLOOM

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben