De 5 svævebaner

Sæt kurs med byens bedste svævebaner! Vi guider jer afsted til Københavns 5 bedste svævebane-ture - her er garanti for kild i maven og sus i håret.

10. november 2022
Af Rikke Reffelt

Den gemte: Den bemandede legeplads på Christianshavns vold

Snup en tur på svævebanen på Den Bemandende legeplads på Christianshavns vold - en skøn, gemt legeplads omkranset af træer. Når svæveturen er klaret, kan I hygge jeg med byggeklodser, klatreredskaber, legeskib, legecykler, sandkasse med sandting, udendørs skakspil, små vippedyr,bålplads og meget mere. På varme dage er der vand i soppebassinet.

Den på Amager: Bredegrund Byggelegeplads

Sukker ungerne efter en svævebanetur, så sæt kurs mod Bredegrund Byggelegeplads på Amager, som er bemandet. Her er der god mulighed for masser af kild i maven i svævebanen - men I kan også sætte næsen op efter soppesø i sommermånederne, mulighed for at låne stylter, byggeklodser, stangtennis og at suse rundt i gocarts og mooncars eller at trille på egne hjul.

Den for de mindste: Den bemandede legeplads i Enghaveparken

Skal junior have sin første svævebanetur, så er Enghaveparkens legeplads jeres ven - svævebanen er perfekt til de helt små poder. Skulle uheldet være ude og ungerne glider af, så lander de heldigvis på blødt sand. Legepladsen er trygt hegnet ind, så der er styr på familiens mindste og rummer alt fra gynger til alle aldersgrupper, trampoliner og klatreland til stor sandkasse, rutsjebaner óg forhindringsbane. Legepladsen udlåner pedalbiler, legetøj og mooncars.

Den med dyr: Den bemandede legeplads Bondegården i Remiseparken

Lad ungerne få ture ad libitum på Bondegårdens fede svævebane på Amager i Remiseparken! Men husk så også at sige hej til den store legeplads' mange dyr - her er alt fra høns, kaniner, koen Maren, heste, grisen Bertha og en indhegning med masser af geder, der gerne vil fodres og klappes. Glæd jeg til både at hoppe i trampoliner, soppe om sommeren, spille minigolf, dase i en hængekøje, kreere sandslotte eller snuppe en rutsjetur i tunnelrutsjebanen.

Den i det grønne åndehul: Byoasen i De gamles by

I De Gamles By på Nørrebro ligger ByOasen, et grønt åndehul på Nørrebro med en perfekt svævebane for poderne, der ligger op til masser af svæveture og kild i maven. Byoasen er en bybondegård, hvor ungerne kan møde geder, høns, kaniner, marsvin, mus, fugle og bier. Her er også højbede, udekøkken med en lille bålplads og drivhue - en perfekt oase lige midt på Nørrebro.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben