Den bemandede Bondegårdslegeplads i Remiseparken

20080503 134948 img8105 normal620
Den bemandede Bondegårdslegeplads i Remiseparken
Peder Lykkesvej 71-73
2300 København S
Se kort
0-12 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Bondegården i Remiseparken er en meget stor bemandet legeplads med masser af dyr og legemuligheder for børn i alle aldre.

Legepladshuset er indrettet i en tidligere bondegård og har både rosenhave og bindingsværk.

På legepladsen kan børnene opleve dyr fra en almindelig, dansk bondegård. Der er både høns, kaniner, koen Maren, heste, grisen Bertha og en indhegning med masser af geder, der gerne vil fodres og klappes.

Legepladsen har:
- sandkasse
- forskellige gynger
- vippedyr
- klatreborg
- trampolin
- en lille soppesø, der bliver fyldt med vand på sommerens varme dage
- minigolfbane
- hængekøje
- bane til beachvolley
- drivhus og nyttehaver

I Bondegårdens åbningstid kan børnene låne cykler, mooncars, fantasibrædder, stangtennis, jonglér-kegler mm.

Børnene kan hjælpe med at fodre dyrene, strigle ponyerne og lukke kaninerne ud i kaninbjerget i dagtimerne. De kan også få en tur i Bondegårdens hestevogn eller ride på en pony.

Der er borde, bænke, solplæner og en overdækket pavillon til madpakken. I dårligt vejr er man også velkommen til at spise indendørs. Her er også toiletter.

Man kan lege med brætspil, bordfodbold, hobbyaktiviteter, børnebøger og legehjørne med komfur og dukker.

Der arrangeres forskellige aktiviteter, som man kan se mere om på legepladsens hjemmeside.

Bondegården ligger i Remiseparken, som er et stort parkanlæg midt i boligområdet Urbanplanen. Her finder man også Byggelegepladsen, en stor, asfalteret boldbane, kælkebakke og en stor tunnelrutsjebane.

Bondegårdslegepladsen blev istandsat i 2009.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Trine

Super hyggelig legeplads, hvor der både kan leges og kigges på bondegårdsdyr. Og så er der kaffe til 3 kr!

Michelle

Et dejligt sted.
Med dejlig åben personale.
Som ved en masse om dyr og planter.
Det er som et smørhul I en ellers meget mørk-Park.

Therese

Hyggeligt sted med mange forskellige dyr, du kan snakke med dit barn om. Lidt siddepladser i solen hvis du har mad med. Lidt gynger, lille rutsjebane og stor sandkasse. Ikke så meget til den store udflugt, men hyggeligt lille sted med søde mennesker.

Pernille

Fantastisk dejligt sted og så er det oven i købet gratis!

Alle dyrene, gokarts, svævebane, labyrintborgen og legepladsen var et stort hit.

Dejligt overskud fra de ansattes side til at komme med søde henstillinger og give lov til den ekstra lille ridetur. Vi kommer helt klart igen!

Lee

Hyggeligt sted med dyr i byen... Gå ind og klap gederne, giv kaninerne gulerødder og se på hønsene... Fin legeplads, cykler, stylter osv... Rart med en legeplads der er lidt anderledes og et toilet i nærheden er jo heller ikke dårligt...

Nanna

Kan varmt anbefales. Husk lidt spagetti - ukogt - til gederne.

Christina

Igennem børn i byen fik jeg nys om bondegården.
Vi tog derud og det var sinpelthen så fint - rigtig god legeplads for de små og det er jo skønt at man kan kæle lidt med dyrerne også .

Iben

Skønt sted for børn og voksne - plads til at lege og spise madpakke både ude og inde alt efter vejret - hjælpsomt personale, der dog kan være presset i perioder pga. underbemanding og sociale udfordringer i området - dejlige dyr som man kan klappe og fodre - medbring gulerødder ell. lign. - spaghetti og hvidt brød er ikke godt for dyrenes maver!

Charlotte

har man ikke råd til en tur i zoo, kan man altid tage en tur på bondegården i Remiseparken og klappe gederne og koen eller kigge på kaninerne og de pikkende høns. Når man er træt af at kigge og klappe dyr, kan man tage sig en gyngetur eller grave lidt i sandkassen

Jeanne

Super sted for børnefamilier og børnepassere. Der både udendørs aktiviteter og dyr og også indendørs legestue. Kan varmt anbefales

MOR for 2

Har dårlige oplevelser fra stedet, da personalet er ubehøvlet, sur og skælder ud på børnene. Har været der 5/6 gange - og hver gang var der et eller andet der ødelagt vores oplevelse. Vi elsker dyr og vi blev ved med at give stedet chance. Øv øv....

Louise

Bondegården er et rigtig dejligt sted, at komme med hele familien børn, unge og gamle. Hvis man kommer i åbningstiden 9.30-17 på hverdage og 9.30-16 i weekenden er der rig mulighed for at snakke med dyrene. Der er både heste, høns, to små grise, kaniner, masser af geder og en ko. Gederne må man kravle ind til, til min datter på 2½ års store fornøjelse. Hun syntes det er fantastisk at kunne gå og kigge på de forskellige dyr og snakke om dem. Derudover har bondegården en rigtig god legeplads, der er både til de helt små med sandkasse og rutsjebane, samt klatreborg/rutsjebane til de lidt større samt en sansegynge. Vi har ofte startet vores familie fødselsdage derover, hvor vi har medbragt kaffe og kage som vi har kunne nyde ved borde/bænke arrangementerne. Så har børnene kunne brænde lidt krudt af og vi har alle kunne få lidt frisk luft. Til dem som ikke bor på Amager går der nærmest bus/metro lige til døren.
Helt sikkert et sted som er værd at besøge hvis man har børn:)

Seher

Bondegården er et fantastisk sted, er selv vokset op derude. Der er grise, heste, køer, geder, kaniner & høns. Hvis man kommer kl 14:00 kan man få lov til at ridde. Derudover har de en masse forskellige udendørs cykler, og store legoklodser osv. bare spørg personalet:)
Indendørs er der også en masse aktiviteter, man kan bl.a spille en masse forskellige spil. Kan klart anbefales, både til de små og store:)

Linda

Jeg har været på besøg med mine to drenge på 2 og 5 år og det var en success! Det er i hvert fald værd at prøve. Vi skal helt sikkert tilbage en anden gang.

Natascha

Det er lang tur derud fra Nørrebro synes jeg, men helt klart turen værd...Skønne faciliteter og fedt at der er mulighed for ungerne for at komme tæt på dyrene...Lækker stor legeplads for de større børn...

Maria

Blev introduceret for denne fantastiske legeplads i lørdags.
Den er helt sikkert turen fra Vanløse værd!!!
Legepladsen rummer alt det min pige på 2 syntes er helt fantastik!

Vi kommer helt sikkert igen!!!

Maria

Hyggelig lille oase på Amager, men bondegård er måske lidt overdrevet at kalde det. Det er altid populært med børn og dyr, og så kombineret med legeplads, er den bestemt et besøg værd.

sofie

Kære mor for 2 Lyshøj
beklageligt du har haft sådan den oplevelse.
kan kun sige jeg ved de har været undermemandet siden oktober og har derfor haft svært ved at gennemføre heste aktiviteter

MOR for 2

kunne har været hyggeligt - men sure personale og medarbejdere i bondegård udlægger oplevelser for os gang på gang.

Betina

Rigtigt hyggeligt sted - midt i byen...

Og super dejligt at der er ordentlige ble-skifts-muligheder!

Mette

Jeg kommer der engang i mellem og børnene elsker det. Der er cykler og til både små og store. Der er dyr man kan klappe, husk spagetti til gederne.

Karina

Et godt sted at lege, se (og røre) dyr og bare nyde samværet med andre, for der er næsten altid mennesker på Bondegården. Dejligt at der er bemanding på stedet.

Ida

Dette sted bringer minder frem - lærte selv at cykle der på 2 hjul dengang jeg var barn :o)
Vores børn elsker stedet og kommer her med oldemor en gang imellem.

Karen

Skønt sted med dyr, legestue, puslefaciliteter, legeplads og sødt personale. Med andre ord: et sted med alt hvad jeg og "mine" to små drenge på 16 og 17 mdr. kan ønske os af et udflugtsmål.

Mille-Sofie

jeg har været på deres legestue, jeg passer hver dag to søde drenge på 1år og de hyggede sig rigtig meget.
og jeg hyggede mig også da der var dejligt med plads
jeg har også været der en anden gang med min lillebror på 3 år, det var et sikkert hit

sofie

super fedt sted
prøv det.......

Louise

Bondegården er et fantastisk sted, at tage hen for at se på dyr. På bondegården kan man både se grise, heste, køer, høns osv. Der er gode faciliteter og mulighed for at spise ude samt køre i hestevogn. Der er også legestue for private børnepassere og for private hvor vi leger, synger og danser.

Dorte

Et fantastisk sted, det er som at være på landet. Ungerne elsker det.. Både mine egne og de små jeg "låner"som børnepasser.

Marianne

Jeg er helt enig i de gode anmeldelser her over.... Og som børnepasser nyder jeg og børnene ikke bare godt af legeplads og dyrene, men også af deres legestue, hvor der er forskellige aktiviteter som maling, rytmik mm.... Derudover er personalet meget sød og behjælplig......

Ditte

Har lige været på søndagsudflugt til Bondegården - og der emmede af liv, trods det, at der er så dejligt roligt og fredeligt på bondegården. Bestemt et besøg værd - eller rettere sagt mange, det er stadig et af Willum's (min søn) yndlingssteder, selvom vi har været der rigtig mange gange. God tur!

Rikke

Ja jeg kan kun nikke genkendende til de andre anmeldelser men synes ikke at der er nogle der har skrevet om den kæmpe borg der er på byggelegepladsen!! som er fantastisk til at lege skjul og fange for børn over 4 år.

Adam

Bondegårdslegepladsen er et godt sted at slappe af sammen med sine unger: Der er alt hvad hjertet kan begære: Gynger, legehuse, dyr at snakke med, sandkasse, legesager, køretøjer i diverse udformninger, plads til det meste med mere...

tag en madkurv med derud til frokosten, der kan nydes på de opstillede bænke, og dagen er blevet noget nært perfekt :)

Jan

Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående anmeldelser. Helt klart et sjovt og oplevelsesrigt sted at tage hen, specielt for de mindste børn i familien. Det er i hvert fald et sted vi vil vende tilbage til, når vi er ude og gå ture.

Janice

Som sagt ovenfor, fantastisk åndehul'!

Mette

Bondegården er et fantastisk lille åndehul i byen med mange forskellige aktiviteter til forskellige aldre. Hos min søn og hans to kusiner var rideturen og gederne et hit.

Caroline

Bondegården er vel besøgt af børnefamilier i området men det er rejsen værd at tage dertil, hvis man ikke bor på Amager. Jeg brugte et par timer på bondegården sammen med min datter og hendes nevø på 2 1/2 år. Der var masser at meget forskellige ting de kunne give sig til - dyrene og legereskaberner er tæt på hinanden og og de gik til og fra de forskellige ting. Det er også hyggeligt for voksne at være på bondegården - der er bænke og borde, og området er pænt og rart.