Her kan I fælde jeres eget juletræ i Aarhus og omegn

Findes der mon en mere hyggelig familieaktivitet op til jul end at fælde sit eget juletræ? Det er svært at forestille sig. Derfor har vi samlet en guide til de hyggeligste steder i Aarhus og omegn, hvor I kan fælde jeres eget juletræ.

25. november 2022
Af Julie Hedelund
Foto: Topkær Julestue

Topkær Julestue

Tag familien i hånden og med i skoven til en stjernestund, og find dét juletræ, der passer allerbedst lige hjem til netop jer. Udover at fælde årets juletræ kan I også se på nisser og julepynt i Julestuen, snuppe en opdagelsestur i plantagen og slutte af med et glas glögg eller lune æbleskiver i den skønne julestuens lade.

Hvor? Topkærvej 13, 8200 Aarhus N

Foto: Sommersminde juletræsplantage 

Sommersminde juletræsplantage

I kan også både erhverve jer årets juletræ og et par røde kinder i juletræsplantagen i Egå, hvor I gratis kan låne en sav og gå på opdagelse efter det helt perfekte juletræ til juleaften. Hvis tiden er knap kan I også købe et af de smukke nyskovede juletræer, som I finder ved indgangen til plantagen.

Hvor? Skæring Havvej 151, 8250 Egå.

Foto: Baskær 

Baskær

Har I mod på en lidt længere udflugt i jeres søgen efter den helt perfekte juleoplevelse og juletræ, så er Baskær i Galten et oplagt sted at tage hen. Her kan store og små boltre sig i træplantagen, og når træet er fundet og fældet kan I besøge julestuen, hvor der både dufter af gran og julelækkerier.

Hvor? Vesterbro 80, Galten

Foto: Julie Hedelung

Fuchsiahaven

Er I på udkig efter et juletræ, som er dyrket efter økologiske og bæredygtige principper, så skal I tage familien med på planteskolen i Sabro. Her er juletræerne ikke perfekte og symetriske, men derimod naturlige og charmerende - og når I så har fundet det helt rigtige, kan I transportere det hjem i bedste Krummernes Jul stil.

Hvor? Mødalvej 46, 8471 Sabro

Foto: Stougaard

Stougaard

En halv times køretur fra Aarhus finder I Stougaard, hvor der også venter en hyggelig oplevelse for hele familien i stemningsfulde omgivelser. Her finder I træer i varierende størrelser, og ved store træer tilbyder de ansatte at hente dem for jer på deres ATV. Når I er tilbage på gården efter turen i plantagen kan I nyde lidt lækkert hjemmebag og varmt at drikke.

Hvor? Johannes Jensens Vej 56, 8641 Sorring

Rigtig god juletræsjagt!

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben