Aarhus Ø i børnehøjde: Leg på en legeplads, I ikke plejer

Aarhus Ø lokker med masser af rum, luft og plads til en dag med børnene. Prøv kvarterets lækre legepladser og hyggelige cafeer.

Foto: Caroline Meldgaard
5. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

I det nye kvarter Aarhus Ø kan I snildt få flere timer til at gå med børnene. Prøv de nye, lækre legepladser, se den fine arkitektur, gør holdt ved de mange cafeer og spisesteder og nyd den flotteste udsigt. Det giver ny energi at besøge et område, man måske ikke så tit besøger.

Gåtur og leg

Snup en tur langs Det grønne strøg, der strækker sig over de fire yderste øer  - her kan I tage et hvil i hængekøjerne, hoppe højt på trampoliner og lege løs på de lækre legepladser. Her er også bistader, bålplads og meget mere.

Foto: Caroline Meldgaard

Sulten? 

Melder sulten eller kagelysten sig, så kan store og små maver mættes fra de mange cafeer langs promenaden. Gå også forbi Nicolinehuset, der venter med en hyggelig madhal, hvor I ikke kan undgå at gå mætte fra. 

Udsigt og vandsport

Om sommeren kan I prøve kræfter med SUP og wakeboad Hos Aarhus Watersports Complex (AWC) ved Bassin 7 eller nyde andre dyrke vandsport fra deres lækre tagterrasse eller fra udsigtstårnet, som står midt i kabelbanen. 

Foto: Caroline Meldgaard
Aarhus Ø
  • Hvor? Bernhardt Jensens Boulevard, 8000 Aarhus C
  • Transport? Cykl, gå eller kommer du med bil, så parkér langs den midterste del af Bernhardt Jensens Boulevard eller på Lystbådehavnen, for her kan I parkere gratis i tre timer.
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben