Kunne du godt tænke dig at outsource skattejagtplanlægning og oppustning af balloner, når dit barn skal fejre fødselsdag for vennerne? Så læs med her, hvor Børn i byen giver 5 bud på sjove børnefødselsdage - klar og tilrettelagt så både du og dit barn får en god dag.


Fødselsdag på ARoS

Hvis du gerne vil give dit barn en kreativ fødselsdag i æstetisk flotte omgivelser, så kan vi varmt anbefale, at holde fødselsdag på ARoS! Museets personale sørger for at pynte op og skræddersy et program til lige netop jeres fest ud fra jeres ønsker. 

Fra I træder ind på museet vil I blive taget godt imod af jeres vært, der følger jer hen til værkstedet i ARoS Public på niveau 3, der danner ramme om festlighederne. Derefter vil I få en halv times rundvisning rundt på ARoS, hvorefter I vender tilbage til værkstedet, hvor der vil blive serveret boller, kage, gnavegrønt og drikkevarer til hele selskabet - og mon ikke der også er plads til en lille fødselsdagssang? Efterfølgende får I lov at give jer i kast med de sjove og kreative aktiviteter i værkstedet. Prisen for et sådan arrangement starter ved 2000 kr. og inkluderer 12 børn og to voksne samt mad, materialer til workshoppen og selvfølgelig en gave til fødselsdagsbarnet! Herlighederne varer 2 timer og deltagerne skal som minimum være 5 år. 


Fødselsdag i DGI huset

Hvis dit barn godt kunne tænke sig en aktiv og sjov fødselsdag, hvor børnene kan boltre sig frit, er DGI huset måske stedet. Vælg mellem Springpakken, Klatrepakken eller Boldpakken og få 1,5 time med en dygtig instruktør, der guider jeg sikkert gennem dagen. Når I er færdige med aktiviteterne står den på fødselsdagsmad i Lokomotivhallen. Det koster 150 kr. pr person (børn under 2 er gratis), og så får du også en fødselsdagsbuffet oven i hatten. 


Fødselsdag på Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum kan dit barn få en anderledes fødselsdag i nysgerrighedens tegn! Temaerne skifter løbende, men pt kan man vælge mellem "Ulvetimen", hvor I sammen kommer tættere på Danmarks nye rovdyr eller "Naturens Kinderæg - uglegylp", der giver muligheden for et væld af læring om blandt andet uglens byttedyr. Tidsrummet hedder 10-16 både hverdag og weekend og prisen starter ved 1500kr + entré for de voksne.


Fødselsdag i Leos legeland

I Leos legeland kan du holde lige den fødselsdag, der passer til dit barn! Fødselsdagsbarnet vælger mellem de sjove temaer: Disco, Pirat og Prinsessefødselsdag, eller fødselsdagen under havet eller ude i rummet! Man har sin egen fødselsdagsvært og eget fødselsdagsrum i en time, samt slikposer, is, popcorn og en gave til fødselsdagsbarnet. Priser fra 163kr / pers.

Fotos: 1) Aros 2) DGI-huset 3) Naturhistorisk Museum 4) Leos Legeland

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.