Kunne du godt tænke dig at outsource skattejagtplanlægning og oppustning af balloner, når dit barn skal fejre fødselsdag for vennerne? Så læs med her, hvor Børn i byen giver 5 bud på sjove børnefødselsdage - klar og tilrettelagt så både du og dit barn får en god dag.

OBS: Enkelte aktiviteter kan være midlertidig aflyste grundet COVID-19. Vi anbefaler, at I undersøger de enkelte hjemmesider for nærmere information.


Fødselsdag på Aros

Hvis du gerne vil give dit barn en kreativ fødselsdag i æstetisk flotte omgivelser, skulle du holde den på Aros. Der bliver pyntet op, og de skræddersyr programmet til lige netop dit barn. Der er både mulighed for at opleve kunsten og at være kreativ. Prisen starter ved 2000kr for 12 børn og 2 voksne og inkluderer mad, materialer til workshop og en lille gave. 


Fødselsdag i DGI huset

Hvis dit barn godt kunne tænke sig en aktiv og sjov fødselsdag, hvor børnene kan boltre sig frit, er DGI huset måske stedet. Vælg mellem Springpakken, Klatrepakken eller Boldpakken og få 1,5 time med en dygtig instruktør, der guider jeg sikkert gennem dagen. Når I er færdige med aktiviteterne står den på fødselsdagsmad i Lokomotivhallen. Det koster 150 kr. pr person (børn under 2 er gratis), og så får du også en fødselsdagsbuffet oven i hatten. 


Fødselsdag på Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum kan dit barn få en anderledes fødselsdag i nysgerrighedens tegn! Temaerne skifter løbende, men pt kan man vælge mellem "Ulvetimen", hvor I sammen kommer tættere på Danmarks nye rovdyr eller "Naturens Kinderæg - uglegylp", der giver muligheden for et væld af læring om blandt andet uglens byttedyr. Tidsrummet hedder 10-16 både hverdag og weekend og prisen starter ved 1500kr + entré for de voksne.


Fødselsdag i Leos legeland

I Leos legeland kan du holde lige den fødselsdag, der passer til dit barn! Fødselsdagsbarnet vælger mellem de sjove temaer: Disco, Pirat og Prinsessefødselsdag, eller fødselsdagen under havet eller ude i rummet! Man har sin egen fødselsdagsvært og eget fødselsdagsrum i en time, samt slikposer, is, popcorn og en gave til fødselsdagsbarnet. Priser fra 163kr / pers.

Fotos: 1) Aros 2) DGI-huset 3) Naturhistorisk Museum 4) Leos Legeland

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.