Botanisk Have

Foto: Caroline Meldgaard

Botanisk Have er en del af Statens Naturhistoriske Museum og består af en af verdens største videnskabelige samlinger af planter.

Haven består af et væld af små bakker, rislende vandfald, kringlede og overdækkede stier, smukke blomsterbede og alskens eksotiske træ- og plantearter.

Gå også en tur i det victorianske Palmehus, hvor du kan se nærmere på tropiske planter og træer. En gammel vindeltrappe bugter sig op til et plateau, hvor palmerne kan ses fra oven.

Palmehuset er åbent tirsdag-søndag fra kl. 10 til 15.30 i vinterhalvåret og fra kl. 10 til 17.00 i sommerhalvåret. Entré til Palmehuset koster 60 kr. for voksne, 40 kr. for børn fra 3-16 år, og det er gratis for børn fra 0-2 år.

I Botanisk Haves butik, som ligger ved indgangen fra Nørreport st., kan man købe frø og planter med hjem til sin egen have.

Botanisk Have har også i sommeren 2018 åbnet et smukt Sommerfuglehus i Palmehuskomplekset, hvor hele familien kan opleve de fineste sommerfugle helt tæt på i sommermånederne.

I sommerhalvåret kan kan købe kaffe, the, is, hjemmebag mv. hos Mundfryds kaffevogn, der er placeret tæt på indgangen til Palmehuset.

Faciliteter

    • Amning tilladt
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben