Amager Strandpark

Amagerstrand normal620
Amager Strandpark
Amagerstrandpark
2300 København S
Se kort
1-18 år
Rediger

Beskrivelse Redigér

Amager Strandpark er et kæmpemæssigt anlæg, der strækker sig over ikke mindre end 4,6 kilometer hvid sandstrand. Så selv på brandhede sommerdage, hvor luften står stille og sitrer af varme – og københavnerne flygter ud til vandet – kan man finde sig en god plads i strandparken. Har man mindre børn med, er det en god idé at brede håndklæderne ud i nærheden af lagunen, hvor vandet er lavt og lunt og uden bølger. Der er også gode rulleskøjte- og boldbaner, volleynet, isbarer, cafeer, kajakudlejning og meget andet. Vær opmærksom på, at der er rift om parkeringspladserne i sommermånederne.

Søbadeanstalten Amager Helgoland holder åbent 1. juni – 31. august. Alle dage kl. 10-18. Der vil være livreddere på stranden fra 23. juni til den 16. august.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Jette

Det er dejligt med børnesektionen af stranden, hvor vandet er lavt og der er masser af andre unger, og langt imellem boomboxene. Og imponerende at der er så forholdsvis pænt på toiletterne.

M

Et besøg på Amager strand er altid hyggeligt. Kan også anbefales til Skt. Hans

Lee

Dejlig stand tæt på byen - etableret, så den også er børnevenlig for de mindste...

Betina

Dejligt sted at gå tur med barnevognen. Bor tæt på, og når vejret er godt er det dejligt med en lille gåtur:-)

Mette

Fantastisk strand, super med lagunen til børnefamilier. Der er læ, lavvande, bølgefrit og lunt havvand :)
Vi nyder også de lune sommeraftener efter arbejde med madkurven og en aftendukkert.

Heidi

Fantastisk strand!!

maria

fantastisk sted om sommeren,rigtig hyggelig med en løbetur rundt om vandet

Sandra

Amager Strandpark er jo et skønt sted, men det kan jo blæse temmelig meget derude, så mon ikke en Bobles hule kunne være god til at skærme mod blæst og selvfølgelig også sol? Det tror jeg. Gad vist hvor nem den er at transportere? Ellers vil den helt sikkert gøre sig godt i vores egen have :-)

Berit

Her er super mange muligheder og vi skal sejle i Øresund i vores sommerferie og jeg regner med at vi skal en tur forbi Amager Strandpark - ligge for anker og så en dag på stranden med en bObles Hule under armen så er der skygge og sol og masser af underholdning til vores 1 årige søn :o) Glæder mig til sommer og sol og strand.

Iben

fint sted også med børn

Stine Zenia

En tur til stranden er jo altid et hit og vi elsker at komme til vandet. Rammerne på amager strandpark er gode og det lave vand i lagunen er perfekt til mindre børn. Stien hele vejen langs stranden er perfekt til at cykle eller står på rulleskøjter.

Et stort minus er dog alt det affald der ligger og flyder. Vi har to gange på den sidste måned været ved stranden, hvor sand og græsarealer var dækket af affald og flasker og glasskår. Det var simpelthen så ulækkert, at vi hurtigt tog afsted igen :(

Derfor kun 2 stjerner fra mig..

Tanja

Vildt lækkert sted. Genialt for forældre med helt små børn, for der er steder med store træer hvor mkan kan sidde på græs i skyggen..

Karina

Det bedste sted at tage mindre børn med, fordi der er de små laguner med lavt og roligt vand. Og jeg er enig i, at det er skønt med et sted, hvor der i forvejen er masser af børn, så der er plads til leg og begejstring :-)

Caroline

Jeg kan anbefale frokost på Beduinoasen - en meget afslappet og super børnevenlig cafe på Amager Strand. Her er legeredskaber - cykler, traktorer mv. som børnene kan køre rundt på mens de vokse spiser i ro og mag. Dejligt:) Den ligger ca. 10 min. gågang fra Kastrup fort. Søg på Beduinoasen her på sitet - så får du den præcise placering på et kort.

Ulla

Strandparken er en fantastisk børnestrand - ikke kun fordi man kan slå lejr ved "lagunen" som er lavvandet, uden bølger og med lunt havvand... Men også fordi vi heldigvis er mange børnefamilier som gør brug af strandparken. Og det er nu ret meget mere afslappende, at ens unger kan løbe rundt, imellem overbærende småbørns familier - hvis unger også plasker med vand, kaster med sand, og "larmer". Og så er det jo altid sjovt, når ungerne spontant finder en legekammerat - og det er der rig mulighed for på Amager - kan ikke vente til det bliver sommer...

Caroline

Jeg har haft min datter med på Strandparken både da hun var 1 og 2 år, og det har været et hit begge somre. Det er en meget børnevenlig strand. Den kunstige sø, skaber nogle områder med meget lavt vand hvor de helt små er trygge ved at bade - også fordi der ikke er nogen bølger. Hvis man tager hen til Kastrup Fort er der også en legeplads og nogle bakker som min nevø elsker at løbe rundt på. Her er også en lille marina med skibe, som min datter er meget optaget af.

Et minus er at det kan være svært at finde parkering, når man kører helt ud til stranden. Hvis man er i bil, er man mest sikker på at finde en p-plads på Amager Strandvej eller en af sidegaderne. Men så skal man også slæbe grejet et godt stykkke.