Bavnehøj Friluftsbad

Baunehoej025 normal620
Bavnehøj Friluftsbad
Enghavevej 90
2450 København SV
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Bavnehøj Friluftsbad er et børnevenligt friluftsbad og et godt alternativ til en tur på stranden.

Der er et 25m bassin, et legebassin og en "naturlegeplads" på området op til bassinerne. Der er mulighed for solbadning og der er et vandlegeområde til de mindste.

Der er mulighed for omklædning og der er mindre skabe - husk lås - til opbevaring at tøj og diverse.

Der er gratis adgang for alle.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

foto-paa-

Rigtig mange mennesker. Men det tæller virkelig op, at det er gratis. Det er dejligt, at man lige kan cykle ned og tage en dukkert en time eller mindre. Fordi det er gratis behøver man ikke bruge en hel dag. Det er fint med sandet, så de små kan lege der. Der er en lille naturlegeplads, den er dog mest for lidt større børn (min pige på 3 er for lille til at bruge den) Kom tidligt, da der er rigtig mange om eftermiddagen.

Stine Zenia

Der er et rigtig fint børnebassin og lige ved siden af et græsareal med sand og legeplads. Her vil drengene og jeg helt sikkert være at finde på nogle af de hede sommerdage :)

Omklædningsfaciliteterne er ikke de bedste, der er ingen steder at lægge sine ting mens man bader. Og så er der rigtig mange mennesker - lidt for mange!

Caroline

Endelig er frilufsbadet genåbent - jeg glæder mig!!

Ingrid

Dette sted er på sin vis rigtig godt til de små (de har det skønt!) men ikke nogen udpræget æstetisk oplevelse for forældrene! Det er en grim sportshal hvor der dundrer børnemusik ud over landskabet på al for høj lydstyrke. Men de mange scootere, kæmpeklodser, rutsjebaner, og den store hoppepude var der ikke decideret noget galt med... :-)