Aarstiderne - Krogerup Avlsgaard

Img 2126 normal620
Aarstiderne - Krogerup Avlsgaard
Krogerupvej 3c
3050 Humlebæk
Se kort
Alle
E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Aarstidernes gård Krogerup huser landbrug, gårdbutik, Aarstidernes køkken og kundeservice.
Skoletjenesten Haver til Maver bor også på gården.

Gårdbutikkens cafe serverer kaffe, kage og snacks som man kan nyde inde eller ude i den hyggelige gård. Tjek Krogerups website for åbningstider, der varierer efter sæson.

Der er arrangementer på gården til jul, Halloween og høst hvor vokse og børn er velkomne.

Krogerup gård ligger i smukke omgivelser med gode muligheder for en god gåtur over markerne og i skoven.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Genialt koncept - måske man skulle kigge forbi til julemarked?

Helle

Hyggeligt sted og et bsøg værd

Henriette

Det er helt perfekt når kassen står på dørtrinnet, det mulighed for brugen og smagen af ellers fremmede grøntsager

Mathilde

Jeg var på Krogerup Avlsgaard sidste år i december, og stemningen sidder stadig i mig! Årstiderne har sørget for frugt/grønt bod, og varme øko-pølser. Gården har sørget for, at julemanden kommer og læser historier i stalden, nissejagt ude i det fri og gennem forhindringsbaner af halmballer og andet naturgodt! Og så kan ungerne få en træktur på hestene for en 10'er. Jeg har arrangeret at mødes deroppe i år med en masse venner og deres børn, og gøre det til en årlig event - det kan varmt anbefales!

Aina

Jeg havde også tænkt mig at bestille måltidskasser fra Aarstiderne. Men da leveringsdagen var sent om torsdagen for mit område droppede jeg det igen. Der det giver mest mening for mig, at få leveret varer til middagsmaden, er i hverdagen, når arbejde, transport og hentning fylder det meste af dagen. Men kan kun hylde konceptet.

Mette

Er for nylig hoppet på Aarstidernes måltidskasser "Tre livretter til fire personer", så en gang om ugen ankommer mine indkøb helt af sig selv. Jeg behøver hverken slæbe varer hjem fra supermarkedet eller lægge hovedet i blød for at finde på sundt og varieret mad. Og jeg må indrømme, at siden er både børn og forældre i vores familie begyndt at spise væsentlig flere grøntsager.

Malene Rosted

Super arrangementer - stalddørssalg og ikke mindst super skønne høstakke til at hoppe i/på for tumlingerne og for dem som bare er glade for leg. Kan virkelig varmt anbefales - så sæt skub i energien og få gang i fantasien (den har absolut ingen grænser).

Sofie

Det er fantastisk at man kan få frugt og grøn osv. bragt ud i sær når man bor på 5 sal uden elevater. Og så er det lækkert det man for.

Jane

Det kan kun anbefales at få en kasse grønt ind af døren et par gange om måneden og så får familien jo spist en masse dejlige økologiske grøntsager.

Henriette

kan kun anbefale en ugentlig kasse fra årstiderne, der er mulighed for at skifte undervejs og så yder de en fin service hvis der ved et uheld har "sneget" sig en dårlig vare i kassen

Pia

Vi er rigtig glade for vores ugentlige kasser fra Aarstiderne og har også brugt Haver til Maver via mit job. Dette arrangement var også helt i top.