Hop i vandet med ungerne – hele året rundt! Byens svømmehaller står altid klar til en omgang vandpjask. Det er bare om at pakke badetøjet – vi garanterer for store smil med denne håndfuld af byens bedste svømmehaller.

Valby Vandkulturhus

Valby Vandkulturhus åbnede i marts 2012, og byder både på vandrutsjebane, et stort bassin, hvor der kan svømmes, samt et babybassin. Det store bassin er forbundet med rutsjebanen, så man kan svømme under en bro og komme ind til rutsjebanen og en grottelignende hule. Der er også et rum, hvor man kan amme. Desuden er her wellness faciliteter for hele familien med varmtvandsbassiner og flere forskellige saunaer. Ahh!

DGI-byen

DGI-Byen er et underholdende eldorado med vandlegeplads, varmtvandsbassin, spa, 5 m høj klatrevæg, et stort superellipseformet bassin og sund Chilimilimad i cafeen. De mange muligheder tiltrækker også rigtigt mange mennesker, så med mindre du kommer en hverdagsformiddag, så vær indstillet på meget larm, og så er det dyrt. Men husk, at medlemmer af Børn i byen klubben får 20% på entréen. Hvis børnene bliver passet, er der afslappende aftenstemning med loungemusik og levende lys for de voksne.

LÆS OGSÅ: De 5 brætspil

Øbro-hallen

Er du til æstetik og ro, er Øbro-hallen lige stedet. Det betragtes af nogle som en svømmehal i verdensklasse. Med stengulve, ovenlys, søjler og omklædningsrum, der er prydet med elegant mørkt træ og mat-turkise glasskærme mellem bruserne. Fantastisk rolig på en hverdagsformiddag, hvor du kan nyde vandets plasken og nærværet med dit barn. Gode bassiner og vipper i alle størrelser.

Kildeskovshallen

Kildeskovshallen i Gentofte blev for nogle år siden totalrenoveret. Her er flere bassiner, blandt andet både baby- og børnebassin med masser af legeredskaber og en lille rutsjebane. Bemærk, at der kan være kø til børnebassinet i weekenden, og de lukker folk ind i hold, så bassinet ikke bliver overfyldt.

LÆS OGSÅ: Kroatien med snorkel

Frederiksberg Svømmehal

Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste svømmehaler og dekoreret med flotte mosaikker af Lundstrøm. Den 105 m lange rutsjebane er virkelig sjov, og det er et super sted for børnefamilier. Her er boblende varmtvandsbassin, to større bassiner, og i weekenden er der også åbent i familiebassinet med 31 grader varmt vand, lille rutsjebane og masser af legeredskaber. Der er delte meninger, om de gode faciliteter opvejer det store antal af besøgende. Men prøv det på en hverdag, der kan være helt stille.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.