Hop i vandet med ungerne – hele året rundt! Byens svømmehaller står altid klar til en omgang vandpjask. Det er bare om at pakke badetøjet – vi garanterer for store smil med denne håndfuld af byens bedste svømmehaller.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Nøhr & Sigsgaard (@nohrogsigsgaard) den

Valby Vandkulturhus: Rutsjebaner & wellness

Valby Vandkulturhus byder både på vandrutsjebane, et stort bassin, hvor der kan svømmes, samt et babybassin. Det store bassin er forbundet med rutsjebanen, så man kan svømme under en bro og komme ind til rutsjebanen og en grottelignende hule. Der er også et rum, hvor man kan amme. Desuden er her wellness faciliteter for hele familien med varmtvandsbassiner og flere forskellige saunaer. Ahh!

DGI-byen: Sjov i vandlegepladsen

DGI-Byen er et underholdende eldorado med vandlegeplads, varmtvandsbassin, spa, 5 m høj klatrevæg og et stort superellipseformet bassin. De mange muligheder tiltrækker også rigtig mange mennesker, så medmindre du kommer en hverdagsformiddag, så vær indstillet på meget larm, og så er det dyrt.
Tip! Medlemmer af Børn i byen klubben får 20% på entréen. 

Øbro-hallen: Ro og dejlig stemning

Er du til æstetik og ro? Så er Øbro-hallen lige stedet. Det betragtes af nogle som en svømmehal i verdensklasse. Med stengulve, ovenlys, søjler og omklædningsrum, der er prydet med elegant mørkt træ og mat-turkise glasskærme mellem bruserne. Fantastisk rolig på en hverdagsformiddag, hvor du kan nyde vandets plasken og nærværet med dit barn. Gode bassiner og vipper i alle størrelser.

LÆS OGSÅ: De 5 svømmehaller, der er værd at køre efter

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Frans Drewniak (@fransdrewniak) den

Kildeskovshallen: Hop i bassinet midt i skoven

Kildeskovshallen i Gentofte blev for nogle år siden totalrenoveret. Her er flere bassiner, blandt andet både baby- og børnebassin med masser af legeredskaber og en lille rutsjebane. Bemærk, at der kan være kø til børnebassinet i weekenden, og de lukker folk ind i hold, så bassinet ikke bliver overfyldt.

Frederiksberg Svømmehal: Den populære

Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste svømmehaler og dekoreret med flotte mosaikker. Den 105 m lange rutsjebane er virkelig sjov, og det er et super sted for børnefamilier. Her er boblende varmtvandsbassin, to større bassiner, og i weekenden er der også åbent i familiebassinet med 31 grader varmt vand, lille rutsjebane og masser af legeredskaber. Prøv det især på en hverdag, hvor der kan være helt stille.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.