Hop i vandet med ungerne og føl, at I er på badeferie! Byens svømmehaller holder stadig åbent, så hop badetøjet og gør klar til en omgang vandpjask. 

OBS: Vær opmærksom på, at der er krav om mundbind og Coronapas, når I besøger svømmehallerne. 

Vestamager Svømmehal: Topmoderne svømmehal

Der er udsigt til mange timers leg, svømning og velvære i den nye og topmoderne svømmehal i Tårnby på Amager. Der er vandrutsjebane, vipper, legebassin med strandbred, svømmebaner og meget mere, så hele familien kan nyde en tur i svømmehallen. 

Valby Vandkulturhus: Rutsjebaner & wellness

Valby Vandkulturhus byder både på vandrutsjebane, et stort bassin, hvor der kan svømmes, samt et babybassin. Det store bassin er forbundet med rutsjebanen, så man kan svømme under en bro og komme ind til rutsjebanen og en grottelignende hule. Der er også et rum, hvor man kan amme. Desuden er her wellness faciliteter for hele familien med varmtvandsbassiner og flere forskellige saunaer. Ahh!

DGI-byen: Sjov i vandlegepladsen

DGI-Byen er et underholdende eldorado med vandlegeplads, varmtvandsbassin, spa, 5 m høj klatrevæg og et stort superellipseformet bassin. De mange muligheder tiltrækker også rigtig mange mennesker, medmindre du kommer en hverdagsformiddag. OBS: I øjeblikket lukket pga. renovering

Vestbadet: Masser af leg

Vestbadet i Brøndby er absolut turen værd. Her finder I varmtvandsbassin, plaskebassin, morskabsbassin, dybvandsbassin og 25-meters-bassin. Pr'v også deres Familiewellnes! Husk  at besøde Vestbadets nyreoverede friluftsbad, som lokker med plask under åben himmel om sommeren. 

LÆS OGSÅ: De 5 svømmehaller, der er værd at køre efter

Kildeskovshallen: Hop i bassinet midt i skoven

Kildeskovshallen i Gentofte blev for nogle år siden totalrenoveret. Her er flere bassiner, blandt andet både baby- og børnebassin med masser af legeredskaber og en lille rutsjebane. Bemærk, at der kan være kø til børnebassinet i weekenden, og de lukker folk ind i hold, så bassinet ikke bliver overfyldt.

Frederiksberg Svømmehal: Den populære

Frederiksberg Svømmehal er en af Danmarks ældste svømmehaler og dekoreret med flotte mosaikker. Den 105 m lange rutsjebane er virkelig sjov, og det er et super sted for børnefamilier. Her er boblende varmtvandsbassin, to større bassiner, og i weekenden er der også åbent i familiebassinet med 31 grader varmt vand, lille rutsjebane og masser af legeredskaber. Prøv det især på en hverdag, hvor der kan være helt stille. OBS: I øjeblikket lukket pga. renovering

Flintholm Svømmehal: Den familievenlige

På Frederiksbeg er Flintholm Svømmehal blevet et populært valg til både babysvømning og vandleg for de større børn. Der er alt, hvad I ar brug for at baner, vandlegetøj, varmt vand til de små og så videre. Og så har de en dejlig rummelig familieomklædning, der gør turen ud og ind af hallen til en fornøjelse.  

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Foto: GPP Arkitekter