De 5 cafeer med legeplads

Legeplads + cafe = en perfekt kombination! Vi guider til byens cafeer, som er nabo til en legeplads - tag ungerne i hånden og kom afsted til cafehygge og leg.

29. november 2022
Af Rikke Reffelt
Hauser Plads. Foto: Trine Abildgaard Andersen

Riccos kaffebar: Børnesjov på Hauser Plads' legeplads

Bestil en kop kaffe på Riccos kaffebar og lad ungerne lege på den lille, indhegnede legeplads på Hausers Plads' legeplads med blødt underlag, gynger, klatresjov og soppevand om sommeren. Har I lyst til at være ekstra kulturelle, så ligger Anemone Teatret og Rundetårn et stenkast derfra.

Hvor? Hauser Plads 30, Kbh K

Øregaard museums-cafe: Udforsk parkens kunstlegeplads

Tag nordpå til Hellerup og besøg Øregaard Kunstmuseums hyggelige cafe. I de smukke lokaler med udsigt til parken byder de velkommen til gode caféoplevelser for museets og parkens gæster. Cafeen ligger lige op til Øregaard Park, som rummer en eventyrlig kunstlegeplads med en kuppelformet klatreskulptur, et konkylie-legehus, gynger, junglebane og rutsjebane.

Hvor? Ørehøi Allé 2, Hellerup

Skydebanehaven. Foto: Børn i byen

Kaffevognen på Skydebanen: Leg på Vesterbros bedste legeplads

Cykl afsted til Vesterbro og end på Skydebanens hyggelige oase af en legeplads. Her kan ungerne rutsje på papegøjerutsjebanen, soppe om sommeren, lege i sandkassen og meget mere, imens mor og far snupper en kop kaffe fra kaffevognen, der holder på den populære Vesterbro-legeplads.

Hvor? Absalonsgade 52, Vesterbro

Flindt og Ørsted Café: Hyggelig aflukket legeplads i Ørstedsparken

Sæt kurs mod Ørstedsparken, hvor Flindt & Ørsted café - en hyggelig oase - venter på jer med kolde drikke, kaffe, sandwich, toast og Hansens is. Og endnu bedre finder I en hyggelig, indhegnet bemandet legeplads lige ved, hvor ungerne kan glæde sig til en stor sandkasse, legetårn, sandlegetøj, cykler og meget mere.

Hvor? Nørre Farimagsgade 6, København K

Traktørstedet. Foto: Caroline Meldgaard

Traktørstedet Vestamager: Leg i den smukke natur

Tag metroen til Naturcenter Vestamager og gå mod spisestedet Traktørstedet. Med den smukke natur omkring Traktørstedet kan børnene lege udenfor, mens I kan sludre over maden. Børnene kan opleve dådyr, får og høns eller udforske naturlegepladsen. Mulighederne er mange og menukortet byder på både salater og burgere. Kom til frokost, da stedet kun har åbent i dagstimerne.

Hvor? Granatvej 9, Kastrup

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben