1/2 time fra byen: 3 x gratis familieture

Det giver fornyet energi at lave noget, man ikke plejer. Brug en weekenddag på en tur ud af byen - vi serverer tre særlige og helt gratis børnedestinationer.

Foto: MONSTRUM
19. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

Pak børnene og smut ud i det blå - vi guider jer afsted til gratis sjov.

Foto: MONSTRUM 

Legepladsen på Taarbæk Skole: Magisk leg med havneudsigt

Smut nordpå, og stop ved Taarbæk Havn, hvor I finder den smukke legeplads, som er bygget som en lille farverig havneby i børnehøjde. Her kan ungerne smutte op i det høje fyrtårn med rutsjebane, klatre på det store fiskestativ, holde øje i udkigstårnet og meget mere. Her kan I sagtens bruge mange timer, inden I går en tur langs havnen og måske slutter af med en kop kakao.

OBS! Legepladsen bruges af Taarbæk Skole og SFO på hverdage mellem 8-17, og er altså kun åben for besøg på hverdage efter kl. 17 og i weekender. 

Hvor? Taarbæk Strandvej 96, 2930 Klampenborg

Foto: Caroline Hemmingsen

Ordrupgaard: Den smukkeste kunstlegeplads nordpå

Tag ud af byen, hvor Ordrupgaards fantastiske kunstpark venter på jer. Her kan ungerne gå på opdagelse i de smukke værker og opleve udendørs museumsmagi. Nyd de fine kunstværker, der dukker op - her kan I gå en tur i spejllabyrinten, vove jer op i en spektakulær bambusinstallation og meget, meget mere. Det er gratis at besøge parken, og har I lyst, kan I fortsætte ind på museet, hvor der dog skal der betales entre.    

Hvor? Ordrupgaard / Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Foto: Thomas Dambo

Hedeland Naturpark: Mød Månemor, Glade Anders og snup en tur på svævebanen

Trænger I til luft og åbne vidder? Så tag turen til Naturparken Hedeland, der venter med med en dejlig naturlegeplads med gynger, svævebane og klatrestativer. Rundt om naturlegepladsen er der en motionsbane med 15 stationer.  Husk også at gå på jagt efter Thomas Dambos populære nye trold nr. 100 Månemor, som skulle være gemt på netop Hedeland og her finder I også trætrolden Glade Anders. 

Hvor? Vindingevej 201, 4000 Roskilde

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben