Her kan familien komme med på rideture

Tag hele familien med på ridetur, og oplev natur og strand sammen fra hesteryg. Vi har samlet 5 forskellige steder, der tilbyder rideture i naturen - uanset om du er øvet rytter eller nybegynder på hesteryg.

9. juni 2023
Af Rikke Hollegaard

Krathusgaarden

Besøg Krathusgaarden, der ligger tæt på det smukke Dyrehaven tæt på København. Gården - der er placeret midt i et villakvarter - tilbyder blandt andet guidede rideture på islandske heste i Dyrehaven. Guiderne kender til de små "hemmelige" steder og stier, som man normalt ikke finder på egen hånd i skoven, og de er klar til at give gode råd og undervisning på turen.

Hvor? Krathusgaarden / Bindesbøllsvej 7, 2920 Charlottenlund

Foto: Amager Voksenridetur

Amager Voksenridetur

Lad jer ikke snyde af navnet Amager Voksenridetur, de har nemlig også børnehold og rideture for to, så forældre og børn kan komme afsted på tur sammen. Der er altid en guide med, og I kan også tage hele familien afsted, hvis I ønsker det. Amager Voksenridetur arrangerer desuden også børnefødselsdage med hoppeborg og ponytræk.

Hvor? Amager Voksenridetur / Kongelundsvej 589, 2791 Dragør

Foto: Fortunen Ponycenter

Fortunens Ponycenter

Hos Fortunens Ponycenter kan du både komme på guidet ridetur, få rideundervisning eller leje en trækpony til de små, hvor du selv kan trække dit barn rundt på en hyggelig tur i skoven. Det er muligt at komme ud og ride året rundt - dog med skiftende åbningstider.

Hvor? Fortunens Ponyudlejning / Ved Fortunen 33, 2800 Lyngby

Foto: CPH Ride

CPH Ride

Hos CPH Ride på Amager kan hele familien komme med på smukke rideture. De tilbyder både ponytræk for de små, guidede ture inddelt efter niveau, rideterapi, indblik i hestenes liv og børnefødselsdage! CHP Ride har både islandske heste og shetlandsponyer.

Hvor? CPH Ride / Tømmerupvej 261, 2791 Dragør

Foto: Stokkebjerg Naturridning 

Stokkebjerg Naturridning

Kom på ridetur på islandsk hest hos Stokkebjerg Naturridning. For begyndere foregår turen stille og roligt. Du bliver introduceret til ridningen, og får selv lov til at sadle din hest op under kyndig vejledning. Børn fra 10 år kan komme med på rideturen, der varer fra én til halvanden time - så der er god tid til at opleve naturen i et helt nyt perspektiv.

Hvor? Stokkebjerg Naturridning / Stokkebjergvej 4, Hølkerup, 4500 Nykøbing Sj. 

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben