Børnevenlige brunch-caféer i Aarhus

Skal familien forkæles med en lækker weekendbrunch? Vi guider til cafeer, der serverer brunch, hvor ungerne bliver mætte og der er plads til leg og børnesnak.

21. november 2022
Af Rikke Reffelt

Emmerys: Økobrunch og afslappet stemning

Besøg Emmerys - bagerkæden, der langer ultralækkert bagværk over disken landet over. På Guldsmedgade i Aarhus kan I bestille en omgang økobrunch og glæde jer til lækkert brød + ost, pølse, kage, syltetøj og et blødkogt æg og god kaffe til de trætte forældre. Et uformelt og afslappet weekend-set up, som bestemt vil hitte hos ungerne. Der er udsigt til barneveognen gennem den store rude og et lille udvalg af børnebøger, hvis ungerne skulle har brug for lidt adspredelse.

Hvor? Guldsmedgade 24, Aarhus C

Spiselauget: Overdådig, uformel familie-brunch

Sæt kurs mod Godsbanen, hvor Spiselauget inviterer til en overdådig, børnevenlig brunchbuffet. Her er nærmest alt - og I går med garanti mætte hjem - glæd jer fx til ristede timianpølser, stegte kartofler med bagte tomater, amerikanske pandekager, hjemmelavet nutella, chokolademüsli, hjemmebagt brød og meget mere. Stemningen er hyggelig, familiær og urban. Lokalet er stort, så der er plads til barnevognen og unger med krudt i.

Hvor? Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Foto: Kristina Smedegaard

Salling Rooftop: Lækkert uderum for ungerne

Ta' ungerne med til brunch-hygge på Salling Rooftops tagterasse. Her kan I nyde restaurantens lækre brunch, som lokker med yoghurt med granola og honning, koldrøget laks, brownie, ost, frisk frugt, røræg med pølse og bacon og hjemmebagt brød. Her er der plads til, at ungerne kan bevæge sig og lege på den smukke tagterasse og ikke mindst nyde panoramaudsigten over smilets by. Udfordr hinanden med at gå ud på den nervepirrende glasrampe, som stikker ud over Strøget, hvor I kan se 25 meter ned på byen.

Hvor? Søndergade 27, 8000 Aarhus C.

Sjette Frederiks Kro: Brunch med udsigt

Gør weekenden til noget helt særligt - smut ud af midtbyen til Risskov og kombiner en vidunderlig brunch med skov og havudsigt. Sjette Frederiks Kro serverer luksusbrunch med hjemmebagt brød, grøntsagstærte, chokoladepålæg, hjemmerøget laks, quinoa-grød, blødkogte æg, øko-ost, hjemmelavet marmelade, lækre safter og meget, meget mere. Husk at booke stedets "Kronch" på forhånd. Kroen har højstole og omgivelserne ligger op til en strandtur på Den Permanente efter maden. 

Hvor? Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben