5 motionstips til dig og baby

Giv dig selv og din baby nogle fantastiske oplevelser med motion. Mens du får rørt dig lidt, kan motionen stimulere babys udvikling og motorik. Vi guider lige her.

Foto: Rasmus Cornelius
9. december 2022
Af Line Sølvhøj Johansson
Foto: Rasmus Cornelius

Den i det fri: Trilletræning

Få sat skub i konditionen efter fødslen fx med Trilletræning, som er gåture med barnevognen og styrkende øvelser - altsammen foregår i det fri. og kom afsted og få røde kinder og smil på læben. Tjek næste tur lige her

Foto: Shutterstock

Den hyggelige: Babygymnastik

Mange steder i byen tilbydes babygymnastik og rytmik, hvor det er baby, der er i fokus. Det er øvelser og leg med dit barn, som er med til at styrke dets kropsbevidsthed og motorik. Efter timen er der tid til en lang gåtur med barnevognen, for det er helt sikkert, at den lille tager sig en god, lang lur.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 50% på din første time hos Pernilles baby- og børnerytmik

Foto: iStock 

Den med plask: Babysvømning

Gør din baby fortrolig med vand og få nogle skønne oplevelser sammen, hvor du også får rørt dig. I mange svømmehaller er der fokus på, at moren får rørt sig, når baby har tumlet rundt i vandet, spist og efterfølgende tager sig en lille lur.

Foto: Pexels

Den med ro: Yoga

Har du brug for at få styrket din krop ovenpå fødslen, så er yoga et godt bud på effektiv træning – også selvom du ikke har dyrket yoga før. Mange steder kan du have baby med til træningen.

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 25% hos BEYOGI

Foto: Romeika Cortez

Den med rytmer: Babydans

Tag baby med til babydans og tag en svingom med din guldklump. Her er garanti for grin, hyggeligt nærvær og pulsen kommer op. Din baby vil elske det.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben