Kragerup Aktivitetspark

20% med Klubben

Besøg Kragerup Aktivitetspark, der byder på sjove, aktive og uforglemmelige oplevelser under åben himmel.

Vores over 10 forskellige aktiviteter indbyder til mange timers udfordringer og leg, og aktivitetsparken er ideel til både en hyggelig dag med familien eller en festlig tur med vennerne i naturen.

I kan blandt andet prøve kræfter med Danmarks første klatrepark Go High med en af landets længste svævebaner, vores trampolinpark Go Bounce, hvor man kan hoppe, lege og brænde energi af, vores 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser, kanosejlads på godsets voldgrav, mountainbike gennem de smalle spor i skoven og meget, meget mere!

For de helt små er vores tumleplads Go Play perfekt. Her kan børnene boltre sig i flere timer og prøve masser af udfordringer og aktiviteter, som både stimulerer sanser og muskler. Go Play indbyder til masser af leg og kan frit benyttes.

Har I brug for at få fyldt depoterne op igen, så byder aktivitetsparkens reception på mad, som I kan smide på grillen og nyde under åben himmel, samt søde og salte snacks, is fra fryseren og selvfølgelig et bredt udvalg af kolde og varme drikkevarer.

I finder Kragerup Aktivitetspark på Kragerup Gods på Vestsjælland.

Klubtilbud

Spar 20% på aktiviteter på Kragerup Gods

Gælder Go High og Go Bounce

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben