Den Frie

2 for 1 pris på entré

Skråt over for Østerport Station i København, i en stor hvid træpavillon med røde søjler og en bevinget hest på facaden, ligger udstillingsstedet Den Frie. Den Frie viser samtidskunstsudstillinger, der er produceret, arrangeret eller udvalgt af kunstnere, og bygningen fungerer som platform og ramme for eksperimenterende kunstudstillinger og arrangementer.

Børn og voksne er altid velkomne til at komme forbi og gå på opdagelse i udstillingerne. Med tre spændende nøglebundter fyldt med opgaver og udfordrende spørgsmål, udviklet særligt til den aktuelle udstilling i huset, byder Den Frie særligt velkommen til vores yngste gæster. Nøglerne fungerer som en sjov måde at gå til kunsten på og kan bruges til at låse op for kunstværkerne på en tankevækkende, aktiv, legende og anderledes måde.

I Den Frie inviteres børn ind i et kunstnerisk univers af leg, nysgerrighed og kreativitet ud fra tanken om, at kunsten ikke kun skal opleves med øjnene men også kan erfares gennem hænderne. Både i påske- og efterårsferien, samt i forbindelse med ferniseringerne af vores 8 årlige udstillinger, afholder Den Frie workshops og åbne værksteder for børn i selskab med forældre i vores formidlingsrum. Vi arrangerer forskellige aktiviteter og udforsker de materialer og tematikker, som børnene har mødt på udstillingen.

Klubtilbud

Tag gratis en ven med ved betaling af entré

Entréprisen giver adgang til alle udstillinger

Faciliteter

    • Pusleplads
    • Plads til barnevogn
    • Plads til tvillingebarnevogn
    • Amning tilladt
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben