Er det dit første besøg her? - Velkommen til!

Vælg mellem København og Aarhus

Sundby Svømmebad

Sundby1 primary article
Sundby Svømmebad
Sundbyvester 50
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Der er masser af tilbud for børnefamilier i Sundby svømmehal. Der er er et svømmebassin på 25 m x 12,5 m og et børnebassin med rutschebane og boble-område. Om sommeren åbnes dørene op i badet ud til.

Kilde: Københavns Kommune

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

thomas

Vi synes det er en rigtig dårlig svømmehal. Vi har arrangeret fødselsdag og bestilt tid en måned i forvejen. Dagen før fødselsdagen finder vi ud af at svømmehallen har lukket så vi ikke kan få lov at holde fødselsdag alligevel. De havde glemt at den var lukket da de tog bestillingen.
Så den svømmehal kan vi ikke anbefale. Dog vil vi gerne give Caroline ret i at den er slidt og pladsen er trang. De tilbød ikke nogen ny dag eller anden form for kompensation. De mente faktisk at det lige så meget var vores egen skyld for vi havde jo heller ikke selv opdaget at der var lukket. men det var dem selv der foreslog den weekend og vi kunne frit vælge mellem lørdag og søndag. Hvad gør vi nu? hilsen thomas 38 år og Carmen 8 år (som vi ikke fik fejret).

Caroline

Juhuu min lokale svømmehal, Sundby badet, er genåbnet efter renovering i flere måneder. Hallen er blevet lysere og lækrere - og så er temperaturen i børnebassinet blevet varmere. Hurra for det.

Caroline

Er flyttet til Amager for 2 uger siden og i dag gik turen til den lokale svømmehal. Efter at have svømmet i Fr. berg svømmehal i de sidste 5 år var det her et kulturchock - på den gode måde. Der er en rigtig hyggelig, lokal stemning. Forældre og pensionsiter hænger ud med aviser, der er masser af børn og en rar atmosfære. Et andet plus er at akustiken er god. Man skal dog ikke forvente luxus eller lækre omgivelser - her er slidt og pladsen er lidt trang. Men jeg anbefaler varmt for stemningen. Der er en del svømmehold for børn i alle aldre. T