Naturcenter Amager

Tilbud p  naturcenter  normal620
Naturcenter Amager
Granatvej 3-9
2770 Kastrup
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Følg med i et tårnfalkepars redebyggeri via webkamera, få et glimt af Bambi og hans familie i skovbrynet og kom helt tæt på gæs, køer og får. Naturcenter Amager, der ligger på Kalvebod Fælled, er en verden af gode dyre- og naturoplevelser. Man kan låne cykler, se på naturudstillinger i de fine træhuse, der ligger spredt rundt i området, udforske naturlegepladsen Himmelhøj og få svar på sine naturlige spørgsmål hos en af naturvejlederne. Og så er der selvfølgelig masser af yndige lokaliteter, der bare venter på et vattæppe, en madpakke og en sulten familie. I Traktørstedet kan man købe frokostretter til rimelige priser – man kan sågar købe en fyldt picnickurv, hvis man er kommet hjemmefra uden.

Transport: Stå af på metro st. Vestamager - herfra ca. 10 min. gang.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mette

Vi har lige været forbi og det bliver ikke sidste gang!

Lee

Dejligt dejligt sted - altid hyggeligt at tænde et bål og lave snobrød med pølser eller syltetøj i eller at grille skumfiduser... Ungerne hygger sig enten på balancestien, fodrer får og løber og leger i den skønne natur tæt på byen...

Mette

Dejligt sted med skøn natur, og så er det dejligt med steder der er gratis :o). Det er især et stort hit her at fange haletudser om foråret.

Heidi

Dejligt sted og masser at lave for både store og små!

Michelle

Super hyggeligt sted hvor både børn og voksne kan bruge utrolig mange timer:) og deres burger er fantastiske :)

Lise

Er der nogen der ved om man kan købe snobrødsdej derude? Synes ikke jeg kan se noget på hjemmesiden...

Charlotte

et fantastiske sted. Her er højt til loftet og dejligt stille, selvom man er tæt på en storby. Her kan fiskes, bages snobrød og riddes på små ponyer.

Kristine

En fantastisk naturoplevelse super tæt på København. Vi har en fast tradition her i gården; hvert forår drager alle børnefamilierne til Vestamager Naturcenter og fanger haletudser, griller pølser og laver snobrød.

Lone

Super sted. For 6 + børn. Meget lærerigt med skiftende emner. Tag metroen og husk at tage madpakke med.

Britt Maria

Vi er så heldige at bo tæt på dette fantastiske sted. Vi kan sagtens habe vores bobles hule med, hehe.
Absolut et besøg værd, vores drenge på 4 og 1.5 år er ikke til at slæbe hjem igen, når vi har været på kalvebod fælled.

Iben

lyder som et spændende sted, der må vi ud

Cathrine

Et virkelig skønt sted :) Måske lidt langt at tage sin Bobles hule med, men der er store grønne arealer med mulighed at bygge sine egen hule :)

Thor

Suverænt sted - let at komme til med Metroen - og så er man helt ude på landet. Naturcenteret kan også være en fin base for en god cykeltur rundt på fælleden - og super café. Og bålplads o.a.

Trine

Rigtig godt sted hvor man kan få en maaaaaaase timer til at gå.

find

Se findlegepladsen.dk for oversigt over legepladser i DK på interaktivt kort. Deltag ved at tilføje din egen legeplads.

naomi

Ja det er et fantastisk sted. Vi kommer der jævnligt og skal derud næste gang når Tårnby naturskole holder åbent hus med masser af aktiviteter for børn og voksne

charlotte

Et fantastisk sted!

Natascha

Super hyggeligt og masser af udfordinger til store og små ;-)

Line

Det bedste sted i byen! Der er noget for enhver smag, og har man en cykel med er det muligt at komme rundt på Fælleden til de smukkeste natursteder.
Om sommeren er der alle muligheder for både at lege, se dyr og komme indenfor i Naturcentret og se deres skiftende udstillinger. Om vinteren er der en speciel "hygge" stemning, hvor man kan nyde en varm kop kakao når kulden rigtig bider.
Og så byder personalet store som små velkommen med et smil på læben!

Sandra

Skøøønt sted med masser af gode oplevelser for en 3-årig, men sikkert endnu bedre jo ældre børnene bliver.

Frederikke

Et fantastisk sted. Vi var der sidste weekend, hvor der var en masse gratis aktiviteter. Der var kyllinger, får, heste, snoge og mus til at klappe, snobrødsbagning, snitteværksted og meget mere. En super dag for hele vores familie.

Karina

Super sted med masser af muligheder. Vi har bla brugt stedet til at fange haletudser og frøer i en af de små søer, og vi har også holdt 2 års fødselsdag der. Selvom det regnede noget af tiden, var det velegnet, da der er stort overdækket område til spisning af madpakker - og der er også plads til gæster og lagkager :-) Naturskulpturene er smukke og bestemt værd at udforske.

Ditte

Jeg synes også, stedet er fantastisk. Skøn natur - er man på cykel kan man cykle en lang tur på Amager Fælled i samme omgang og have madpakken med - se på køer, lege på og omkring Tarzanbanen og bare nyde, at der er den slags natur i København. Det er som at være på landet! Skønt - fem stjerner fra både mig, min mand og min 3-årige søn.

Kanya Natasja

Super dejligt sted, hvor store og små kan boltre sig og gå på opdagelse inde og ude, oppe og nede. Hannah (5 år) og jeg afprøvede "Tarzanstien" flere gange, her skal man kravle og balancere sig gennem en bane bygget over jorden, på træer osv. Man kan få mange timer til at gå med at lege, undersøge, lære (naturcentret) - og spise... Hvis man ikke lige har fået smurt sin egen madpakke, er Traktørstedet LÆKKERT og billigt - og indehaveren er virkelig flink og børneglad. Nemt at komme til med Metro og bus (33).

Camilla

Meget dejligt område, også udenfor selve naturcentret
(vestamagerfælleden) hvor der er en masse sjove områder man kan lege på. Der er bygget et kæmpe skib som ligger 5 min gang fra naturcentret her er det muligt at gå i læ hvis det regner "under dæk" Der er også lavet en stor pilehytte med bålplads inde i skoven og meget , meget mere.

Morten

Hej. Sammen med min 11-årige datter har jeg besøgt Vestamager Naturcenter. Vi lavede en video. Du kan se den her:

Caroline

Jeg var på naturcentret sidste sommer med min datter og nevø da de var 2 år gamle. De var ret glade for at fodre køerne, som er så tamme at man kan klappe dem. I huset "Koen har 4 hjørner" synes de også det var sjovt at gå opdagelse og kigge på den store ko, der er udstillet. Sjovest af det hele var at lege i en hule der var bygget op i et træ. De voksne prøvede at stå på stylter og det var også ganske fornøjeligt.