Odense Zoo

Tiger i sne 2 normal620
Odense Zoo
Sdr. Boulevard 306
5000 Odense C
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Perspektivet med dyrehold i ZOO er at levere viden og skabe et grundlag for, at gæsterne kan tage stilling til grundlæggende spørgsmål om naturen og alle dyrearters samspil.

Missionen for Odense ZOO er derfor at bevare, forske i og formidle viden om dyr og natur. Med henblik på at leve missionen og kæmpe for den, er det helt afgørende, at ZOO er en kendt og velbesøgt attraktion.

Vi vil have alle ZOOs gæster til at tænke sig om og på et naturvidenskabeligt grundlag at skabe deres egne nuancerede holdninger og relationer til dyrene og naturen.

Odense ZOO er medlem af DAZA, EAZA (European Association of Zoos and Aquaria) og WAZA (World Association of Zoos and Aquariums), og missionen understøtter disse tre foreningers mission og virke.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Mads

Jeg har været i Odense Zoo et par gange og jeg har været lige så glad for beslutningen begge gange! Det er dog ved at være noget tid siden at jeg var der. Dog var dette et perfekt sted at bruge sin tid som barn!

Lica

Flot og hyggelig zoo med rigtig gode stier til barne- og klapvogne. Masser af forskellige dyr som også kan ses fra en barnevogn. Der er en sti med skilte, der guider en rundt i haven, så man får set det hele. Der er legepladser og klappe-dyr, mulighed for at købe mad eller selv medbringe picnic-kurven.
Juleaftensdag har zoo åbent om formiddagen med gratis entré - en super hyggelig juletradition, der får tiden til at gå lidt hurtigere for de små :)