Jordemoderhuset

Forside2  2  normal620
Jordemoderhuset
Stenosgade 5
1616 København V
Se kort
Gravide
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Velkommen i Jordemoderhuset.

Vi er jordemoderhus med alle mulige tilbud til gravide og barslende.

Vi lægger vægt på at du får en tryg og faglig oplevelse, lige fra yoga til fødselsforberedelse.

I Jordemoderhuset kan du dele den søde ventetid med andre gravide og blive godt klædt på til fødslen. Du kan komme med din baby på et af vores populærer efterfødselshold eller tage baby under armen og komme til rytmik hos vores dygtige undervisere.

Vi tilbyder som nogle af de eneste, kursus i førstehjælp til babyer/børn. Her lærer i alt lige fra hvordan man fjerner en skovflået til hvordan man håndterer en ulykke.

Mange søndage har vi fødselsforberedelse for par, her gennemgår vi fødslens faser og du får brugbare værktøjer i form af forskellige teknikker. Kurset består både af samtale og fysiske øvelser.

Vi tilbyder også alle former for graviditetsscanninger med højt uddannede og erfarne Scanningsjordemødre.

Vi glæder os til at se jer
Mange hilsner
www.jordemoderhuset.com

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Pia

Jordemoderhuset har været vores tro følges end under hele graviditeten med den yngste. Sikke en professionalisme og kærlig vejledning man møder her..

Cornelia

Jeg har anbefalet alle mine veninder Jordemødrehusets "Kendt Jordemor pakke". Rikke Farnum var min private jordemor hvilket jeg har været utrolig glad for. Takket være hendes super faglighed, positive personlighed og mange års erfaring, har hun ikke kun været en fantastisk støtte for mig gennem hele graviditeten, men også bagefter, hvor jeg kunne spørge hende til råds. Jeg har virkelig værdsat den store interesse, som Rikke har vist mig som person. Jeg kunne tale med hende omkring mine ønsker, mine behov, min frygt og tanker igennem graviditaten, men også tiden efter min datter er født. Man kan virklig mærke, at det er vigtig for Rikke, at man som mor har det godt og at man er glad og afklaret omkring situationen. Jeg fandt stor trykhed ved, at jeg kunne ringe til Rikke lige meget om det var sent om aftenen eller i weekenden og selvom det jeg har haft måske bare var små simple spørgesmål. Jeg kune også også altid komme i klinikken hvis jeg var i tvil om min lille baby havde det godt og også lige kunne komme forbi få checket hjerterytmen uden lang ventetid.

Når jeg havde et problem, så har taget Rikke sig tid til analysere problemer grundigt, for at løse det rigtigt, istedet for bare, at vælge den hurtige løsning - hvilket ofte ikke altid er den optimale. Det har jeg oplevet som en af de største forskelle modsat det jeg har oplevet på hospitalet eller hos lægen, hvor de på grund af manglende personale resourcer ikke har tid til den ekstra lille snak som i sidste ende kan betyde rigtig meget.

Ud over at jeg har haft en privat jordmoder til rådhed tilbyder Jordemøderhuset med "Kendt Jordemor" pakke også frit tilgang af alle motionshold til gravide i huset. Det synes jeg var rigtig fantastisk. Rigtig mange Yoga-øvelser som Pernille har lært os, og som har vist sig som en stor hjælp til at takle veerne under fødslen. Og Elsebeth´s altid gode humør smitter, når man bevæger sine runde hofter til de latinske rythmer. Hendes motionskurser giver noget og er samtidig rigtig sjove.

For mig var det virklig den perfekte pakke til at få en fantastisk graviditet og en god start som mor og som en lille ny familie. Det har virkelig været alle det pengene værd.
Nu går jeg til "motion med barselsnak", som jeg også rigtig hygger mig med.

(Vores lille datter er født i September 2012)

Marie

JORDEMODERHUSET er den største gave man kan give sig selv, som gravid!
Husets jordemødre er VIDUNDERLIGE!! - De møder en lige der hvor man er, med god TID, HJERTE-varme og HØJ FAGLIGHED. Der er ingen fordomme og masser af plads til de bekymringer, ønsker og drømme, som man måtte have vdr. den forestående fødsel.
Husets fødselsforberedelser er en kæmpe gave, der giver de kommende forældre de nødvendige redskaber og informationer ift. smertehåndtering/lindring, informerede fra-/til-valg, fødselsforløb, amme-opstart og meget mere, alt sammen svøbt ind i en god portion humor, tryghed og ro - så man ikke kan andet, end gå derfra velforberedt, smilende og tryg ved den forekommende store begivenhed.
Husets yoga-hold for gravide og efter fødslen er fantastiske. Skøn og dygtig instruktør(er), der vejleder, giver gode råd og nyttige øvelser til fødslen og velvære imens man venter - og efter fødslen.
Derudover kan jeg varmt anbefale husets hold med sanse motorisk rytmik. Her kan mor/far og baby sammen synge, sanse og lege sig til en sund udvikling hos baby. En god og dejlig måde, at være sammen på og samtidigt møde andre forældre med jævnaldrende babyer.
Giv dig selv, din partner og (kommende)baby den bedste start hos JORDEMODERHUSET.

Lise Wendel

Jordemoderhuset er noget af det bedste ved at være gravid og barslende!

Kia

Jordemoderhuset er et helt fantastisk sted at komme! Der er altid en rar stemning og man føler sig velkommen. Jeg har gennem min graviditet gået til motion og efterfølgende til efterfødselsmotion samt til rytmik med min dreng. Det har for mig været en fantastisk og personlig støtte og jeg ville ikke har været foruden jordemoderhuset og de fantastiske folk der er i huset!

Sofie

Fantastisk sted! Kan varmt anbefales!

Ea

Jeg har gået til fødselsforberedelse og nu efterfødselsmotion i Jordemoderhuset. Her er en uformel og personlig stemning. Jeg bliver spurgt til hvordan det går, og hører også hvordan det går med de skønne jordemødre, Rikke og Leah, de to ildsjæle som har banket stedet op. Det er landsbystemning på den gode måde, hvor vi tager os af hinanden.

Inge

Jordemoderhuset er et helt vidunderligt sted at komme. Der er plads til alle og en rigtig dejlig stemning. Fødselsforberedelsen er hyggelig og lavet som en hyggestund, hvor man kan sidde og tale sammen med en af de professionelle og søde jordemødre og de andre kommende forældre. Og der serveres altid kaffe, te og vand og måske en lille lækkerbisken...

Og så har de en mindre forretning, hvor man kan købe de skønneste Weledaprodukter som jeg bare finder uvurderlige til baby.

Stine

Jeg går til graviditetsgymnastik i Jordemoderhuset og er rigtig glad for det. Hver gang startes med opvarmning, derefter er der en konditionsdel, for til sidst at slutte af med udstrækning og afspænding. Der bliver arbejdet en del med bækkenbunden og vejrtrækning.
Underviseren er professionel, og holdet er så lille at der kan tages individuelle hensyn.
Lokalerne er super hyggeligt og personligt indrettet..
Der er mulighed for omklædning og der bliver serveret koldt vand til hver træning.