Svanemøllestranden

682b216eaba444f7962b87ae2e1d1be2 normal620
Svanemøllestranden
Strandpromenaden 1
2100 København Ø
Se kort
Alle
Rediger

Beskrivelse Redigér

På Østerbro ved grænsen til Hellerup finder i Svanemøllestranden - en 4.000 km2 sandstrand, med en 130 meter lang mole ud i vandet. Stranden er meget populær i sommermånederne, hvor det vrimler med både store og små, unge og gamle, som sammen nyder det friske havvand.
Selve stranden er anlagt i vinklen mellem den eksisterende strandpromenade og molen, med udsigt til Tuborg Havns nybyggerier på venstre hånd, og til Svanemølleværket på højre hånd. Stranden er bemandet med livreddere om sommeren, men stranden er tilgængelig hele året rundt. Der ligger et lille ishus på stranden hvor børnene kan få sig en is eller en hotdog, og så er der en populær badebro samt gode fiskemuligheder hvis man går til venstre mod Tuborg Havn.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

frederikke

Dejligt med bademuligheder tæt på. Fin strand - dejlig bro - godt badevand og mulighed for både is og kaffe af høj kvalitet. Dog er stranden ALT for lille. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke har valgt at tage hele stykket med rundt i bugten.... Der er så mange børnefamilier her på Østerbro! Men alligevel nyder vi at cykle ned og tage en dukkert.

Musse

Også god til en efterårsgåtur !!

foto-paa-

Virkelig god børnestrand. Hvis man kommer tidligt (og det gør man jo gerne som børnefamilie hvor ungerne er tidligt oppe og man gerne vil ud i solen inden den bager for meget) så er der massere af plads og parkeringsplader.
Er man i bil, er parkeringen 50 meter fra stranden, så man ikke skal slæbe alle tingene flere kilometer.
WC er meget tæt på, og i fin stand. Der er lavvande så børnene kan komme langt ud, uden at vandet går højt op.
Vi kommer som regel ved en 9 tiden og kører kl 11. Omkring kl 11 er der kommet rigtig mange mennesker og man ligger tæt. Men kommer man tidligt, er der massere af plads og massere af småbørn (2-5 år) så børnene leger med hinanden og med stranden. Jeg har ikke været der om eftermiddagen, så ved ikke hvordan det er der.

Musse

Glæder mig at se om der er plads nok til alle Østerbros børnefamilier. Men dejligt er der og skønt at kunne gå til strand og dyp af tæer (: