Charlottenlund Søbad

Sk rmbillede 2012 08 24 kl. 10.56.23 primary article
Charlottenlund Søbad
Kystvejen 2
2920 Charlottenlund
Se kort
Alle
10/20 kr.
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

På Charlottenlund søbad føler man, at man befinder sig midt ude på Øresund langt væk fra byens larm. Søbadet består af en fællesafdeling - hvor der også er et børnevenligt område - og 2 separate afdelinger for herrer og damer. Man skal have badetøj på i fællesafdelingen men det er ikke påkrævet i dame/herre afdelingerne. I børneområdet passer vandets dybde til børn fra ca. 4 år. Her pjaskes, fiskes og leges i det indrammede område, hvor de voksne kan holde øje fra kanten. I dame/herre afdelingerne er vandets dybde velegnet til børn fra ca. 6 år. Man kan fint have babyer med i dameafdelingen, hvor der kan findes skygge, men det kan være svært at have småbørn med i fællesafdelingen, hvor der ofte er mange mennesker. I sommermånederne sælges der is, kaffe, cookies, slik og kolde drikke fra søbadets kiosk. Der er ingen livreddere tilknyttet Søbadet, og al badning er på eget ansvar. Bliver man sulten har Cafe Jorden, der ligger på den anden side af Kystvejen, et stort udvalg af sandwich, salter mv.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kindbynature

Når man bor inde i byen i en lejlighed er Charlottelund søbad et helt utroligt lækkert sted at tage hen når man trænger til at komme i vandet og koble af og ikke orker at være indsmurt i sand lige så snart man kommer op ad vandet. På Charlottenlund er der herre- og dametoiletter, bruser, en lille kiosk med drikkevarer, slik og is, og har man glemt sin madpakke er der ikke langt til Café Jorden Rundt som blot ligger et ar hundrede meter derfra. Med andre ord kan jeg kun anbefale Charlottenlund Søbad, men man skal dog være opmærksom på, at der grundet dens popularitet kan være proppet med både børn og voksne.

Caroline

Vi har haft vores datter med på søbadet da hun var 1 år. Hun var glad for at sidde på numsen og kigge, så det fungerede fint. Men har man et tumlebarn der gerne vil kravle lidt rundt er søbadet ikke noget børnevenligt sted. Her er trægulve, som kan give splinter, og der er ikke noget gelænder ned til vandet. Har man større børn - fra ca. 4 år - er der et børneområde med lavt vand, som ser ud til at være rigtig sjovt for børn.