APA

Apa logo normal620
APA
apa, Borgervænget 7A, 1. sal
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Hos apa – som er en forkortelse for aftenskolen for psykomotorik og afspændingspædagogik – kan man tilmelde sig et hav af forskellige efterfødselsforløb, både på Østerbro og Amager. apa anbefaler, at man vælger et kursus, der starter allerede fire til seks uger efter fødslen, så man kommer i gang med at træne de relevante muskelgrupper hurtigst muligt. Der er både kurser for første- og flergangsfødende, tvillingeforældre for blot at nævne nogle få. Formålet med undervisningen er – udover at træne kroppen – også at formidle viden om dét at blive forældre samt at skabe et forum for udveksling af erfaringer. Foruden efterfødselsforløbene har apa fødselsforberedelse for både førstegangs- og flergangsfødende, kurser for børn med mere.

For oplysninger om kurser og priser ring eller tjek hjemmesiden.
Telefontid mandag–fredag kl. 10–12 og 12.30–14.30.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Lisbeth

Var tilmeldt holdet for 6 måneders babyer, dette var en ubehagelig oplevelse. Efter at have læst de gamle anmeldelser herinde, undrede det mig hvis det var de samme personer som afholder disse ting for babyerne som nu. For jeg må indrømme jeg synes det var en meget ubehagelig oplevelse med en masse overklasseløg der gik mere op i at være frembrusende end i at være gode ved hinanden... Jeg kan ikke anbefale APA til nogen, de snakker grimt til folk.

Nadja

Gik til rytmik hos Christina Skaarup hos APA. Aldrig før har jeg mødt en så ubehagelig tone overfor de deltagende børn + mødre. Her er der ikke plads til en enkelte, men tværtimod bliver de svageste overset og pænt bedt om at pakke sammen. Det bliver til uheldige hentydninger og jeg har oplevet at to andre mødre fra holdet har valgt at trække sig fra de resterende undervisningsgange pga. det blev for ubehageligt. Så hvis du/I skal vælge rytmik til jeres børn i fremtiden, kan jeg desværre ikke anbefale APA. Det er en risiko at løbe at melde sig til, for hvis man melder sig fra efter 1-2 undervisningsgange er pengene tabt, hvilket er fair nok. Problemer er at underviseren Christina Skaarup fordre til at børn hun ikke mener er så motoriske dygtige skal blive væk eller lege for sig selv i den anden ende af salen... Det var sgu møg ubehageligt, øv øv øv

Lærke

Virkeligt frygteligt og ubehagelig oplevelse med APA. Underviseren var enormt arrogant og hvis der var en baby der græd, hentydede hun til at den pågældende baby var dårligt opdraget mm. Ligeledes blev man bedt om at gå ned i den anden ende af rummet... Underviseren roste kun de børn der kunne mest dvs. 4 ud af de 12 på holdet fik intet ros, men blev totalt tilsidesat. Jeg kan ikke anbefale APA.

Helle

Jeg har fået mange anbefalinger om APA og kan nu også selv anbefale det til alle andre. Under graviditet og efter graviditet er det bare helt fantastisk.

Mette

Da min datter var helt lille og jeg var hjemme på barsel, gik vi til babyrytmik hos APA. Godt nok lidt af en rejse, men det var turen værd!! Vi har været SÅ glade for Christina Skaarup og hendes store engagement!!

Nu, hvor det er blevet hverdag igen med job og vuggestue, var vi så heldige at finde et hold lørdag formiddag!

Anja

Jeg har anbefalet flere at starte hos APA til fødselsforberedelse og efterfølgende efterfødsel og babyrytmik.
Det er simpelthen så godt både for mor og barn!

Marie

super sted, gik til babyrytmik og det var helt vildt godt gik både 3-5 måneder og 6-9 måneder. kan varmt anbefale det.

Randi

Selvom jeg af princip mener at al fødselsforberedelse bør ligge i offentlig regi, så er APA rigtig gode til fødselsforberedelse. Jeg tog deres fødselsforberedelse for kvinder, og det kursus var lige langt nok efter min smag. Men super gode informationer, og dejligt at få rørt sig lidt på trods af den store vom.

Jeg er fortsat på deres efterfødselshold nu, og indtil videre er jeg meget positiv.

Iben

dejlig atmosfære og dygtige afspændingspædagoger som formidler viden og bevægelse på en ny måde

Naja

At tilmelde mig et hold på APA var det bedste jeg gjorde for mig selv i min graviditet. Jeg belv meget klogere og min krop blev SÅ glad hver gang jeg fik brugt og stakt og masseret alle de rigtige steder. Og deres efterfødselshold er bestemt også gode. Så nu er mit første og bedste råd til veninder der bliver gravide: tilmeld dig APA - NU.

Pia

Super godt sted for 1 gangs gravide. Der er mange historier om kvinder der melder sig på motionshold, går videre på fødselsforberedelse samt efterfødselshold af diverse karakterer og stadig ser gruppen 10 år efter - sådan var min gruppe ikke desværre, men alligevel var det for det første rigtigt fedt at få motion under samt efter graviditeten. Det er absolut et anbefalelsesværdigt sted for 1.gangs gravide for man får rigtig god bagage og motion.

Diana cornelia

Jeg har også været en af de heldige der har gået til fødselsforberedelse hos APA, og det har jeg været super glad for. Det var en virkelig god kombination af træning, information om graviditet, og dejlig afspænding samtidig med det var skønt at gå sammen med andre gravide. Efter fødslen var vi mange der fortsatte på babyhold sammen i 3 sæsoner.
Og jeg ser stadig nogle af de dejlige damer og børn med min datter.

Angela

Jeg gik til fødselsforberedelse hos APA, da jeg ventede mit første barn, og det var en rigtig god investering. Holdet bød på både motion, praktisk viden om graviditet og især fødslen (underviseren var jordemoder), og så ikke mindst det sociale samvær med de andre gravide/mødre, for de fleste af os fortsatte efter fødslen på samme efterfødselshold. Jeg betragter "mit" APA hold som min første mødregruppe, og vi er en 7-8 stykker, der har holdt kontakten ved lige og stadig ses en gang imellem. Jeg kan varmt anbefale APA.

Sandra

Jeg er vild med APA - både efterfødselshold, efterefterfødselshold og ikke mindst de skønne rytmikhold ved Christina.

Christina udstråler en fantastisk varme og har en utrolig hukommelse for babyernes navne, hvilket betyder at man føler sig utrolig velkommen som mor.

Christina blander sjove lege, remser, sange, kast med babyer mm. med god information om stimulering af babyers/børns motorik. Man får masser af gode idéer til at tumle sine børn hjemme. Min søn på 7 mdr. skraldgriner, når vi er til rytmik og bedre anbefaling kan man vel næppe give.

Min eneste anke er, at det er ærgeligt, at holdene så hurtigt bliver udsolgt, så man skal være ude i god tid, og det kan jo være lidt svært lige at huske, når man lige har født.

Vibeke

Jeg gik til rytmik med min søn sidste vinter. Da vi startede var han 1 år og 8 mdr og holdet hed 1-2 år. Desværre var de fleste af børnene kun lige et år og de havde endda taget to-tre stykker med der kun var ti mdr og ikke kunne gå. Det var selvsagt et AAALLLTT for stort spring fra hvad de mindste kunne til hvad min søn og et andet jævnaldrende barn havde brug for for at synes det var sjovt og udfordrende.
Derudover oplevede jeg at instruktøren, der ellers var meget sød, var uerfaren og havde det fornødne kendskab til børns udviklingstrin, så der fx var øvelser hvor hun vil have vi skulle lægge dem på ryggen og cykle med deres ben, som man ville gøre med en lille baby og andre hvor de skulle gå to skridt frem og et tilbage i rundkreds, som var alt for svært....

Alt i alt var jeg skuffet og vi var der nok kun 6 ud af de ti gange vi havde betalt for.... Ellers lækre faciliteter osv...

Marie

Jeg har gået til rytmik med min søn - og har været SUPER GLAD for det. Vi gik på 3 hold lige efter hinanden (forskellige aldersgrupper), og det blev ikke kedeligt af den grund! Jeg synes, underviserne var virkelig kompetente på en meget menneskelig, rar og underholdende måde. De var meget opmærksomme på det enkelt barn/forældre og gav gode tips både til hele gruppen og til den enkelte.
Min søn fik virkelig udviklet alle sine sanser og sin motorik - og med et stort smil og mange grin samtidig. Og der var altid plads til en amning, ble-skift og lign.
Jeg har anbefalet det til hele min mødregruppe, hvor 4 ud af 6 nu også har prøvet rytmik mm. med stor succes.

Jeg har også gået til Træning i vand for gravide og Efterfødselstræning - og har fået en af mine bedste "barsel-veninder" via APA også - Skønt!

Jane

Jeg var meget glad for fødselsforberedelsesholdet og jeg følte mig meget klar og velforberedt til fødslen. Det var godt at fædrene var med et par gange og fik lidt tips.
Jeg ser stadig 5 af mødrene fra apaholdet. Kan kun anbefales.

Stine

Jeg var så glad for fødselsforberedelsesholdet, jeg gik på ved min første graviditet - og det hjalp mig i den grad igennem fødslen af min søn. Derudover "vandt" jeg en veninde i forløbet, som jeg stadig ses ofte med den dag i dag.

Det er godt at læse, at du som 2. gangsfødende også får noget ud af det, da en ny omgang hos APA måske bliver relevant.

kindbynature

APA er et godt sted at gå til fødselsforberedelse og efterfødselsgymnastik, da undervisningen kombinerer relevante øvelser med vigtig viden om fødsel, tiden lige efter fødsel med amning, søvn, rytme, parfold, erotik, babymassage, stimulering af babyens sanser, kost, motion og hvad der ellers berører højgravide og nybagte mødte. Desuden er der i forløbet sat tid af til erfaringsudveksling, således at man kan høre hvordan andre ligesindede griber de store forandringer an.
APA har nogle gode og rene faciliteter og de undervisere jeg har stiftet bekendtskab med, har alle være professionelle og nede-på-jorden.

Det er dog en god ting (forudsætning) at melde sig til de ønskede hold hurtigst muligt, idet der ofte er lange ventelister!
hos APA og det har uden tvivl været nogle rigtige gode forløb begge gange. Det gode ved undervisningen er, at den kombinerer øvelser og

Lene

Jeg gik til både fødselsforberedelse og efter fødselsgymnastik med det samme hold til ungerne var ½ år... DET var virkelig godt, vi lærte SÅ meget og fik så stor fortrolighed, her er der plads til alt..egne bekymringer, ble skift, amning, parforhold osv.. man kan komme og bare se på, man kan komme og udveksle erfaringer osv.. Det har fungeret som min (bedste) mødregruppe.. Vi ses stadig efter alle er startet job og ungerne er over et år gamle..

Lotte

Havde også en rigtig god oplevelse af at gå til fødselsforberedelse hos apa. Supergod "lærer" og supersøde gravide med en rigtig god stemning på holdet.
Kan ogå kun anbefales at gå dér efter fødslen. Især babyrytmik er godt...eneste lille "men": der kunne godt være flere babysvømmehold. Måtte melde den lille til førend han var født for at være sikker på at få en plads.

Karina

Jeg gik til fødselsforberedelse her for 4 år siden og havde rigtig god gavn af det. Det var godt at få formen holdt lidt vedlige og især den mentale forberedelse til fødslen og veerne hjalp mig rigtig meget. Og så er det bare rigtig hyggeligt at mødes med ligesindede!

Signe

Rigtige gode hold men også lidt dyrt.

Lotte

Jeg ELSKER apa! Har gået til fødselsforberedelse i 2002, 2004 og 2008. Hver gang har været en stor succes. Der er den mest fantastiske stemning på stedet og kompetente undervisere. Selvom man måske har en del fødsels-erfaring, så er det skønt at komme et sted hen, hvor man kan koncentrere sig 100% om sin graviditet.

Astrid Louise

Jeg var heldig at komme på et fødselsforberedelses-lynkursus i juni og det var uden tvivl meget med til at min tredje fødsel var helt fantastisk en oplevelse. Lige hvad jeg havde brug for.

Jeg har efter fødslen deltaet på et efterfødselshold og kan kun anbefale det.

Marianne Houen

Kan kun anbefale - "I tidlig form" , Før- og efter fødsel. Det er super godt og hyggeligt samtidig. Alt hvad du skal bruge for at være beredt til fødsel. Jeg har haft stor glæde af det og ser stadig APA-pigerne med børn.

Adam

...altså jeg kom kun der to gange som vedhæng :) men efter hvad Kæresten fortæller, så er det altså bare Stedet hvis man gerne vil være godt forberedt til fødslen... Set i bakspejlet kan jeg godt se at hun var klædt på på til fødslen ved at have fulgt et af APAs fødselsforberedelseskurser.

Ulla

APA var og er et hit.. Jeg gik til fødselsforberedelse, efter-fødselsgymnastik og efter-efter fødselsgymnastik. Det var skønt at være sammen med en flok kvinder som var ligeså gravide som mig, og at vi alle skulle føde på samme tidspunkt, og havde de samme sørgsmål og bekymringer. Men det bedste var at vi alle mødtes til eftergymnastik, og efter-efter gymnastik. Jeg gik der ikke for motionens skyld, men fordi vi havde et fantastisk socialt samvær, og alle bekymringerne om børnene var synkrone - for de var jo lige gamle. Vi havde en fantastisk lærer, og når vi ikke pustede og stønnede os igennem vejrtrækningsøvelserne, så grinede vi. Det er faktisk sådan at vi stadig har kontakt. Så på den sociale bane, kan det varmt anbefales.

Ditte

Jeg har gået på et af deres vandgym. for gravide, super godt! Min kæreste og jeg tog et mini-fødselsforberedelseskursus på 2½ timer, men det var til gengæld kun for os to og lige når vi kunne, super fleksibelt - og godt. Vores "lærer" var sød og meget god til at formidle og kom hele vejen rundt, vi fik "øvet" fødestillinger, meget lærerigt, så vi nu begge ved hvad hver vores rolle er.

Caroline

Jeg gik på både fødselsforberedelse, efterfødselsgymnastik og efter-efterfødselsgymnastik i forbindelse med mit første barn. Det var virkelig en god oplevelse. Til fødselsforberedelse fik jeg svar på alle de spørgsmål jeg løbende fik og fik luftet mine tanker og bekymringer med andre førstegangs-fødende. Mændene var med en enkelt gang til slut i forløbet, og det synes jeg ikke var noget hit. Det kunne godt udelades da vi ikke noget mere end en rundkredssnak om forventnigner og nogle åndedrætsøvelser. Ingen af delene fik vi noget ud af.

Efterfødselsgymanstik var hyggeligt fordi det var med det samme hold men der kom ikke meget sved på panden. Jeg er vant til at dyrke motion og savnede at vi kom ud over at lave knibeøvelser og igang med at dyrke vores krop som "almindelig" igen.