Kaffebaren på Amager

Screen shot 2012 03 25 at 10.19.19 pm normal620
Kaffebaren på Amager
Æblestien 2
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Den gør ikke meget væsen af sig den lille kaffebar, men kvaliteten fejler absolut ingenting. Kaffen er velbrygget og der sereves et lille, men fint udvalg af bolller, kager mv. til yderst rimelige penge. I sommerhalvåret er der servering udenfor på den lille plads, hvor der ikke kører biler. Indedøre er der spartansk, men hyggeligt indrettet og de lave bænke er nemme for korte ben af slænge sig i. Børn er meget velkomne, og der er en kurv med læsestof for små størrelser. Der er gratis internet.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

frederikke

Den bedste kaffe der brygges på Amager brygges i kaffebaren. Her er simpelt på den fede måde...og pladser både i vindueskarmen, ved små borde, tæpper ude på græsset og ved små udendørs borde. Meget meget skønt sted at besøge....og her komme alle slags mennesker - med og uden børn. Legepladsen lige udenfor gir plads til en god gyngetur mellem kaffeslurb - og glem ikke kridt - da der er rigtig asfalt uden biler...så nu er det med at hinke og tegne uden frygt for trafik!

Caroline

Kaffebarens interiør er en anelse skramlet men ser man bort fra det, er det virkelig mange rosende ord herfra. Kaffen er yderst velbrygget og det lille sortiment af kager og boller er lækkert - og til priser der ikke fås mange steder i byen (f.eks. en bolle med smør til 10 kr. eller et æblekage med fløde til 25 kr.) I sommerhalvåret er der flere borde udenfor på den lille plads hvor der ovenikøbet er en stor gynge, så kaffen kan nydes med udsyn til børnene der kan lege og løbe energien af på græset.