Designcafeen

378277 396320807047674 100000092732869 1640570 1171476585 n normal620
Designcafeen
Haraldsgade 101
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Kaffe, design og hangout i børnevenlige rammer på Østerbro. Stedet udbyder barselscafé.

Cafeen ejes og drives af Jacob og Mette, som selv bor i kvarteret og savnede en god cafe og et sted, man kunne købe gaver og design. Derfor kastede de sig i november måned 2011 ud i livet som selvstændige.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

kindbynature

Rigtig skøn og meget børnevenlig café i gå afstand til bl.a. Fælledparken. Udover at caféen har højstole, skifteplads, bleer, babymad, børnemenuer, legetøj så er det også muligt at få varmet sin sutteflaske i mikroovnen ligesom der er gode muligheder for at parkere barnvognen lige ude foran et af vinduerne. Med andre ord er caféen meget børnevenlig og i samarbejde med MiljøPunkt afholder caféen også barselscafe, så hold endelig øje med deres hjemmeside eller find dem på facebook.
Desuden har caféen en lille designershop tilknyttet, hvor man bl.a. kan finde lækre mærker som HAY, MUUTO, Helbak og Kähler ligesom der er et mindre udvalg af børnetøj og accessories. Endelig kører caféen løbende kunstudstillinger, og i øjeblikket er det kunstneren HENNEBERG som udstiller sine illustrationer helt frem til midten af august.

Mette

Designcafeen er et superlækkert og hyggeligt sted, hvor både forældre og børn kan hygge sig. I foråret 2012 holdes der en oplægsrække i samarbejde med Østerbro Miljøpunkt om bl.a. babyer og kemi, sikkerhed og førstehjælp, slynger m.m. Stedet har en børnetallerken for de lidt større børn og lovemade babymos til de mindste. Man må amme, der kan skiftes og der er legetøj og tegnepapir. Stedet forhandler desuden legetøj og lovecolour børnetøj. Et super hangout for børnefamilier :-)