Running sushi er et sikkert hit hos de mindste. Konceptet med små tallerkener på et rullende bånd er sjovt for børn - og så kan de vælge lige dét, de har lyst til!  Vi har derfor samlet 5 x running sushi-restauranter i København til jer lige her.

Restaurant Nagoya

Hvor: Indre By (Sølvgade 84)

Nagoya har både en filial i indre by og på Frederiksberg - men det er kun i Sølvgade, at I kan gå ombord i running sushi. I restauranten finder I to bånd, der hele tiden kører rundt med friske retter fra menuen: øverste bånd med varme retter og det nederste med kolde. I restauranten er der højstole til de små.

Fuji Sushi

Hvor: Frederiksberg (Pile Allé 21)

På hjørnet lige ved Zoologisk Have, Søndermarken og Vesterbrogade, finder I Fuji Sushi, som serverer lækker running sushi for både børn og voksne. Der er et bredt udvalg af varme retter og sushi i alle afskygninger - også de helt simple med ris og agurk til dit barns første møde med den delikate spise. Hold øje med båndene, og haps jeres favoritter! 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mzuhr (@mzuhr) den

King Ya Running Sushi & Wok

Hvor: Amager (Amagerbrogade 93)

Hos restaurant King Ya kan I spise jer mæt i running sushi og wok af høj kvalitet.  Her består de rullende japanske og øst-asiatiske retter af årstidens fisk og råvarer. Børn under 12 år spiser billigere (se priser her) og har I børn under 2 år, kan der laves en særaftale med personalet.

Yami Sushi

Hvor: Hellerup (Strandvejen 86)

Hos Yami Running Sushi kan I spise så meget sushi, sticks, frisk frugt og varme retter, som I vil. Der bydes på masser af små japanske delikatesser, nigiri, ura maki, futo maki mm. Restauranten i Hellerup ligger i en hjørnekælder med pæn facade og byder på hyggelige omgivelser. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af HuFu Running Sushi (@hufusushi)

Hufu Sushi 

Hvor: København K (Sølvgade 84)

Lad ungerne vælge sushi fra det rullende bånd hos Hufu Sushi, hvor de kan vælge et væld af lækker sushi. Når I har mættet maverne kan I smutte en tur rundt om søerne, som ligger lige i nærheden.  Børn under 11 år spiser til halv pris og børn under 3 år spiser gratis.