Running sushi er et sikkert hit hos de mindste. Konceptet med små tallerkener på et rullende bånd er sjovt for børn - og så kan de vælge lige dét, de har lyst til!  Vi har derfor samlet 5 x running sushi-restauranter i København til jer lige her.

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Nagoya (@restaurantnagoya) den

Restaurant Nagoya

Hvor: Indre By (Sølvgade 84)

Nagoya har både en filial i indre by og på Frederiksberg - men det er kun i Sølvgade, at I kan gå ombord i running sushi. I restauranten finder I to bånd, der hele tiden kører rundt med friske retter fra menuen: øverste bånd med varme retter og det nederste med kolde. I restauranten er der højstole til de små, og så spiser børn altid til halv pris!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Nagoya: Sushi i stride strømme

Oyisi Running Sushi

Hvor: Amager (Holmbladsgade 78)

Hos Oyisi kan I gå amok i små asiatiske retter, sushi, tangsalat, edemamebønner, sticks osv. Betjeningen er helt i top, og personalet plejer at spørge ind til gæsternes favoritter, så de kan lave dem hurtigt og smide på det rullende bånd. For mindre børn er der desuden et stort kugle-legerum (a la hvad de har i IKEA, bare i mini-format) samt højstole til de helt små.

LÆS OGSÅ: De 5 børnevenlige spisesteder - med et sjovt twist

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mzuhr (@mzuhr) den

King Ya Running Sushi & Wok

Hvor: Amagerbrogade 93

Hos restaurant King Ya kan I spise jer mæt i running sushi og wok af høj kvalitet.  Her består de rullende japanske og øst-asiatiske retter af årstidens fisk og råvarer. Børn under 12 år spiser billigere (se priser her) og har I børn under 2 år, kan der laves en særaftale med personalet.

Dragon City

Hvor: Nordvest (Hillerødgade 23)

​Kan familien ikke helt blive enige om aftensmaden, er Restaurant Dragon City & Toyama Running Sushi et godt bud - her er nemlig både kinesisk buffet og running sushi! Restauranten er lidt af en attraktion i sig selv: et autentisk asiatisk tempel, der lyser op midt i Nordvests beton. Her er indrettet med kinesiske lamper, figurer og akvarium - et sjovt sted for børn! Børn under 12 år spiser desuden til halv pris.

Yami Sushi

Hvor: Hellerup (Strandvejen 86)

Hos Yami Running Sushi kan I spise så meget sushi, sticks, frisk frugt og varme retter, som I vil. Der bydes på masser af små japanske delikatesser, nigiri, ura maki, futo maki mm. Restauranten i Hellerup ligger i en hjørnekælder med pæn facade og byder på hyggelige omgivelser. Børn under 12 år spiser til 99 kr.

LÆS OGSÅ: Sansepryl på panpan

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.