Legeplads + cafe = en perfekt kombination! Vi guider til byens cafeer, som er nabo til en legeplads - tag ungerne i hånden og kom afsted til cafehygge og leg. 

Riccos kaffebar: Børnesjov på Hauser Plads' legeplads  

Hvor? Riccos kaffebar / Hauser Plads 30, Kbh K

Bestil en kop kaffe på Riccos kaffebar og lad ungerne lege på den lille, indhegnede legeplads på Hausers Plads' legeplads med blødt underlag, gynger, klatresjov og soppevand om sommeren. Har I lyst til at være ekstra kulturelle, så ligger Anemone Teatret og Rundetårn et stenkast derfra.  

Øregaard museums-cafe: Udforsk parkens kunstlegeplads

Hvor: Øregaard Museum, Ørehøi Allé 2, Hellerup

Tag nordpå til Hellerup og besøg Øregaard Kunstmuseums hyggelige cafe. I de smukke lokaler med udsigt til parken byder de velkommen til gode caféoplevelser for museets og parkens gæster. Cafeen ligger lige op til Øregaard Park, som rummer en eventyrlig kunstlegeplads med en kuppelformet klatreskulptur, et konkylie-legehus, gynger, junglebane og rutsjebane.

Kaffevognen på Skydebanen: Leg på Vesterbros bedste legeplads

Hvor: Skydebanehaven, Absalonsgade 52, Vesterbro 

Cykl afsted til Vesterbro og end på Skydebanens hyggelige oase af en legeplads. Her kan ungerne rutsje på papegøjerutsjebanen, soppe om sommeren, lege i sandkassen og meget mere, imens mor og far snupper en kop kaffe fra kaffevognen, der holder på den populære Vesterbro-legeplads. 

LÆS OGSÅ: Byens gratis oplevelser

Flindt & Ørsted Café: Hyggelig aflukket legeplads i  Ørstedsparken

Hvor: Ørstedsparken, Nørre Farimagsgade 6, København K

Sæt kurs mod Ørstedsparken, hvor Flindt & Ørsted café - en hyggelig oase - venter på jer med kolde drikke, kaffe, sandwich, toast og Hansens is. Og endnu bedre finder I en hyggelig, indhegnet bemandet legeplads lige ved, hvor ungerne kan glæde sig til en stor sandkasse, legetårn, sandlegetøj, cykler og meget mere.

Traktørstedet Vestamager: Leg i den smukke natur

Hvor: Naturcenter Vestamager, Granatvej 9, Kastrup

Tag metroen til Naturcenter Vestamager og gå mod spisestedet Traktørstedet. Med den smukke natur omkring Traktørstedet kan børnene lege udenfor, mens I kan sludre over maden. Børnene kan opleve dådyr, får og høns eller udforske  naturlegepladsen. Mulighederne er mange og menukortet byder på både salater og burgere. Kom til frokost, da stedet kun har åbent i dagstimerne.

Fotos: Hauser Plads - Trine Abildgaard Andersen, Skydebanehaven Børn i byen, Traktørstedet - Caroline Meldgaard

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.