Ender I altid i den samme svømmehal med ungerne? Snup cyklen, toget eller bilen og prøv en svømmehal, I ikke er hoppet i før. Vi guider til en håndfuld af de bedste plasketure for hele familien.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af grypors (@grypors) den

Den midt i skoven: Kildeskovshallen

Hvor? Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte Priser: Børn (2-15 år) 25 kr. / Voksne 50 kr. 

Midt i et lille skovstykke i Gentofte ligger den smukke Kildeskovshallen - hvor I kan tage en dukkert med den smukkeste udsigt ud til det grønne. Her finder I blandt andet et børnebassin med rutchebane, skægt legetøj, bælter og vinger. Her er også babybassin til de små og sauna til efter svømmeturen. 

Den med masser af leg: Værløse svømmehal

Hvor?Værløse svømmehal, Kirke Værløsevej 60, 3500, Værløse. Priser: Børn 22 kr. / Voksne 44 kr. 

Ta' nordpå og besøg Værløse svømmehal, hvor der er masser af sjov for ungerne. Smut i det 30 grader varme soppebassin eller slap af i boblezonen og leg under paddehatten. I aktivitetsbassinet kan I lege frit, blive udfordret i modstrømmen eller blive masseret af massagedysser og plaske under mammutbruseren. Husk at snuppe en tur i den 55 meter lange vandrutschebane.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Køge Svømmeland (@kogesvommeland) den

Den med en 60 meter lang rutchebane: Køge svømmehal  

Hvor? Køge svømmehal, Ølbycenter 104, 4600 Køge Priser: Børn (0-14 år) 33 kr. / Voksne 63 kr.

Snup S-toget eller bilen til Køge og end i Køge Svømmehal, som har et væld af sjove bademuligheder. Her kan I plaske og lege i det 30 grader varme legebassin, hvor der er legeting, vandkanon og modstrømskanal. Prøv også stedets hele 60 meter lange rutschebane eller tag et hvil i boblebassinet. I kan også kaste jer ud fra den 4,5 meter høje klatrevæg. Til familiens mindste er der et lunt babybassin.

LÆS OGSÅ: GUIDE - BYENS GRATIS OPLEVELSER

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Water & Wellness Flintholm (@waterwellnessflintholm) den

Den nybyggede: Flintholm svømmehal

Hvor? Flintholm svømmehal, Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg  Priser: Børn og voksne 43 kr.

Flintholm svømmehal blev bygget i 2017 og er en rigtig smuk bygning. Den lækre svømmehal byder bl.a. på to store vandrutchebaner, et babybassin, et dejligt, lunt legebassin, cafeområde helt nede ved bassinkanten og meget mere. Lufttemperaturen i svømmehallen er 31 grader, så I kan snildt holde varmen.

Den familievenlige: Bagsværd svømmehal

Hvor? Bagsværd svømmehal, Værebrovej 156, 2880 Bagsværd  Priser: Børn 24 kr. / Voksne 48 kr.

Tag turen til Bagsværd, hvor I i byens svømmehal kan glæde jer til udspringsbassin med klatrevæg, kild i maven i vandrutchebane, legebassin med modstrømsanlæg, roligt babybassin og meget mere. I kan også tage et smut i saunaen efter jeres svømmetur. Her er der mulighed for særomklædning til familier.


Tip!

Hold øje med Roskilde Badet, som er ved at blive gennemrenoveret og bygget ud til et kæmpe badeområde. Det åbner helt op i maj 2020. 

Fotos: 1-3 ) Instagram 4) Shutterstock