Ender I altid i den samme svømmehal med ungerne? Snup cyklen, toget eller bilen og prøv en svømmehal, I ikke er hoppet i før. Vi guider til en håndfuld af de bedste plasketure for hele familien.

OBS: Vær opmærksom på, at svømmehallerne har retningslinjer i forbindelse med COVID-19, så husk at orientere jer på deres websites eller Facebook-sider inden I tager afsted. 

Roskilde BadetRoskilde Badet

Hvor? Roskilde Badet, Bymarken 37, 4000 Roskilde

I Roskilde Badet er der en masse sjove aktiviteter for hele familien. Hop en tur i aktivitetsbassinet, hvor der er plads til leg og plask for hele familien. Der er sjove legeredskaber, og I kan tage en tur i modstrømshvirvlen, der fører jer rundt i en susende fart. Besøger I Roskilde Badet med de mindste, er der både et babybassin og et fint børnebassin i midten af bygningen, hvor bassinet langtsomt bliver dybere, og der er mulighed for, at de små kan tage en tur på den lille rutsjebane. Har I mod på det, kan I også tage en tur op ad den 4,5 meter høje klatrevæg og springe ud i bassinet oppe fra toppen.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af grypors (@grypors) den

Kildeskovshallen

Hvor? Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte 

Midt i et lille skovstykke i Gentofte ligger den smukke Kildeskovshallen, hvor I kan tage en dukkert med den smukkeste udsigt ud til det grønne. Her finder I blandt andet et børnebassin med rutsjebane, skægt legetøj, bælter og vinger. Her er også et babybassin til de små og sauna til efter svømmeturen.

Værløse Svømmehal

Hvor? Værløse Svømmehal, Kirke Værløsevej 60, 3500 Værløse

Ta' nordpå og besøg Værløse Svømmehal, hvor der er masser af sjov for ungerne. Smut i det 30 grader varme soppebassin eller slap af i boblezonen og leg under paddehatten. I aktivitetsbassinet kan I lege frit, blive udfordret i modstrømmen eller blive masseret af massagedysser og plaske under mammutbruseren. Husk at snuppe en tur i den 55 meter lange vandrutsjebane.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Køge Svømmeland (@kogesvommeland) den

Køge Svømmeland

Hvor? Køge Svømmeland, Ølbycenter 104, 4600 Køge 

Snup S-toget eller bilen til Køge og end i Køge Svømmeland, som har et væld af sjove bademuligheder. Her kan I plaske og lege i det 30 grader varme legebassin, hvor der er legeting, vandkanon og modstrømskanal. Prøv også stedets hele 60 meter lange rutsjebane eller tag et hvil i boblebassinet. I kan også kaste jer ud fra den 4,5 meter høje klatrevæg. Til familiens mindste er der et lunt babybassin.

LÆS OGSÅ: GUIDE - BYENS GRATIS OPLEVELSER

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Water & Wellness Flintholm (@waterwellnessflintholm) den

Flintholm Svømmehal

Hvor? Flintholm Svømmehal, Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg 

Flintholm Svømmehal blev bygget i 2017, og den lækre svømmehal byder bl.a. på to vandrutsjebaner, et babybassin, et lunt legebassin og caféområde helt nede ved bassinkanten. I det hyggelige babyområde venter en lille vandrutsjebane, en vandsprøjtende slange og et springvand. I morskabsbassinet kan I boltre jer blandt vandkanoner, vandfald og massagedyser - i bunden af bassinet er der plader, som skaber store bobler I kan hoppe rundt på. Lufttemperaturen i svømmehallen er 31 grader, så I kan snildt holde varmen. Ud over de almindelige omklædningsrum, er der særlige familieomklædningsrum, der er forbeholdt forældre med små børn/babyer samt gæster, der benytter kørestol/rollator.

Bagsværd Svømmehal

Hvor? Bagsværd Svømmehal, Værebrovej 156, 2880 Bagsværd

Tag turen til Bagsværd, hvor I i byens svømmehal kan glæde jer til udspringsbassin med klatrevæg, kild i maven i vandrutchebanen, legebassin med modstrømsanlæg, roligt babybassin og meget mere. I kan også tage et smut i saunaen efter jeres svømmetur. Her er der mulighed for særomklædning til familier.

 

Fotos: 1) Roskilde Badene 2) Kildeskovshallen (Instagram) 3) Værløse Svømmehal 4) Køge Svømmeland (Instagram) 5) Flintholm Svømmehal (Instagram) 6) Shutterstock