Bubble tea, bubble-vafler med oreo-topping, uimodståelige småkager, farvestrålende donuts. Vi har samlet 8 søde sager – perfekte, når du og ungerne trænger til lidt forkælelse på jeres tur rundt i byen. 

The Mad Hatter - bubble tea-imperiet

På Sankt Hans Torv på Nørrebro finder I en lille biks med bubble tea i alle de farver og smagsvarianter, I kan forestille jer. Find selv frem til den perfekte kombi af forfriskende iste og de sjove bobler, og hop ud i det blå med en lækker snack i hånden.

Tip!

The Mad Hatter ligger lige i nærheden af ByOasen - så måske I skal en tur over og klappe geder eller tage en tur på svævebanen, når I alligevel er der. 

Umiddelbar - snegle udover det sædvanlige

Det nyåbnede bageri på Østerbrogade på Østerbro, serverer et bred udvalg af lækkert bagværk, der får mundvandet til at løbe. Men det er særligt kendt for deres farverige og velsmagende snegle, der er den perfekte søde snack for hele familien. 

Tip! 

Smag en af hver, og udvælg sammen jeres favorit.

Debbielicious - kager i alle regnbuens farver

Den lille kagebiks på Godthåbsvej på Frederiksberg serverer et væld af lækre kager, snacks og varme drikke. Prøv de farvestrålende minitræstammer, en butterbeer latte i bedste Harry Potter-stil eller noget helt tredje, der taler til jeres søde tand. 

Tip!

15% med butikken med Børn i byen Klubben, og husk, at I også kan bestille kager til jeres næste fest! Hun laver alverdens flotte lagkager med alt, hvad hjertet begærer, og til bestillingskager giver Børn i byen Klubben 5% rabat. 

BingchaBingcha - asiatiske desserter

Bingcha er Danmarks første asiatiske dessertcafé med bingsu og farverige drikkevarer baseret på frugt og te eller bobler. Bingsu er også kendt som Korean Shaved Ice, og er virkelig en oplevelse værd. 

Tip! 

Snup en Bingcha-dessert med på jeres gåtur rundt om søerne - caféen ligger på Rosenørns Allé lige mellem Peblinge Sø og Sankt Jørgens Sø.

MUNCHIES – syndige vafler

På Christianshavn findeer du Munchies som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv f.eks. nutella, oreoes, penaut butter eller måske saltkaramel? 

Tip! 

Få rabat, når I snupper en bubble-waffle med på jeres tur langs kanalerne - med Børn i byen Klubben får du 20%.

SOCIAL FOODIES – byens bedste flødeboller 

Smut forbi en af Social Foodies' mange butikker og sæt tænderne i de lækreste chokoladebrud, kvalitets-is og ikke at forglemme: byens bedste flødeboller! Snup fx en flødebolle med hindbærskum eller måske en klassisk med tyk, lækker mørk chokolade med på turen. Som bonus er alle Social Foodies' ingredienser nøje udvalgt udfra økologi og bæredygtighed, og chokoladen kommer endda fra deres egen chokoladefabrik i Sydafrika.

Tip!

Bliver I afhængige af de lækre flødeboller, kan det måske betale sig, at I melder jer ind i Børn i byen Klubben og får 15% rabat.

LECKERBAER – småkager deluxe

Småkager er ikke bare småkager. Det finder du straks ud af – når du træder ind i den velduftende Leckerbaer på Østerbro. Hver lille småkage er et kunstværk i sig selv. Var det noget med en banan, solbærsukker og salt-karamel-småkage eller måske en med mælk, kakao og vanille?  Der er altid 8 forskellige småkager at vælge imellem, du skal bare udvælge dem, der skal med på jeres tur.

Tip!

Leckerbar sælger også skønne desserter på glas med tilhørende drys, perfekte til et hyggeligt øjeblik på en af byens bænke.

BRONUTS – farvestrålende forkælelse

Donuts i alle farver og smagsvarianter så langt øjet rækker møder dig i Donuts-shoppen BRONUTS på Vesterbrogade. De fedtede donuts, som er pyntet med dit favoritslik trækker lange køer og er blevt absolut poplære. Lad ungerne vælge deres helt egen favorit og sæt jer så midt i jeres by og nyd de lækreste donuts. 

Tip!

Husk at sortimentet hele tiden skifter, så hold øje.

RAJISSIMO - prøv en vaffel-stick

Hos Rajissimo, som ligger hele 4 steder i Indre by, skal I bestille deres vaffel-sticks, som de små vil elske! Så er det bare at vælge, om I skal have karamel, chokolade, oreos-drys elle noget helt fjerde på de sprøde sticks.

Tip!

Hos Rajissimo kan I også bestille churros og en skøn, hjemmelavet gelato-is.

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: 1) @foodplacesilove 2) Umiddelbar 3) Debbielicious 3) Bingcha.cph 4) Munchies 5) Social Foodies 6) Leckerbaer, foto: Line Falk 7) Bronuts 8) Rajissimo