Bubble-vafler med oreo-topping, uimodståelige småkager, farvestrålende donuts. Vi har samlet 6 søde sager – perfekte, når du og ungerne trænger til lidt forkælelse på jeres tur rundt i byen. 

MUNCHIES – syndige vafler

På Christianshavn findeer du Munchies som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv f.eks. nutella, oreoes, penaut butter eller måske saltkaramel? 

Tip! 

Når/hvis du og ungerne bliver afhængige af de syndige vafler, så husk, at I får 20% på regningen som medlem af Børn i Byen Klubben. 

SOCIAL FOODIES – byens bedste flødeboller 

Smut forbi en af Social Foodies' mange butikker og sæt tænderne i de lækreste chokoladebrud, kvalitets-is og ikke at forglemme: byens bedste flødeboller! Snup fx en flødebolle med hindbærskum eller måske en klassisk med tyk, lækker mørk chokolade med på turen. Som bonus er alle Social Foodies' ingredienser nøje udvalgt udfra økologi og bæredygtighed, og chokoladen kommer endda fra deres egen chokoladefabrik i Sydafrika.

Tip!

Social Foodies afholder også kurser i flødebolleproduktion - så du kan gøre dem kunsten efter.

LECKERBAER – småkager deluxe

Småkager er ikke bare småkager. Det finder du straks ud af – når du træder ind i den velduftende Leckerbaer på Østerbro. Hver lille småkage er et kunstværk i sig selv. Var det noget med en banan, solbærsukker og salt-karamel-småkage eller måske en med mælk, kakao og vanille?  Der er altid 8 forskellige småkager at vælge imellem, du skal bare udvælge dem, der skal med på jeres tur.

Tip!

Leckerbar sælger også skønne desserter på glas med tilhørende drys, perfekte til et hyggeligt øjeblik på en af byens bænke.

BRONUTS – farvestrålende forkælelse

Donuts i alle farver og smagsvarianter så langt øjet rækker møder dig i Donuts-shoppen BRONUTS på Vesterbrogade. De fedtede donuts, som er pyntet med dit favoritslik trækker lange køer og er blevt absolut poplære. Lad ungerne vælge deres helt egen favorit og sæt jer så midt i jeres by og nyd de lækreste donuts. 

Tip!

Husk at sortimentet hele tiden skifter, så hold øje.

UNICORNS & RAINBOWS - lyserøde vaffelis 

Hvis lyserød, glimmer og enhjørninge er et hit, vil ungerne elske dig for at tage dem med på Unicorns & Rainbows. Kig forbi deres nye isbiks i Kronprinsessegade ved Kongens Have, hvor de langer lækre sommeris i lyserøde vafler over disken - wauw!

Tip! 
Prøv også deres originale café i Studiestræde til en ægte isbombedessert med marengs i alle regnbuens farver

RAJISSIMO - prøv en vaffel-stick

Hos Rajissimo, som ligger hele 4 steder i Indre by, skal I bestille deres vaffel-sticks, som de små vil elske! Så er det bare at vælge, om I skal have karamel, chokolade, oreos-drys elle noget helt fjerde på de sprøde sticks.

Tip!
Hos Rajissimo kan I også bestille churros og en skøn, hjemmelavet gelato-is.

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Foto: Munchies, Social Foodies, Leckerbaer (Line Falk) & The Donut Shop, Unicorns & Rainbows homemade_normades, Bronuts, Rajissimo