Bubble-vafler med oreos-topping, byens bedste flødeboller, uimodståelige småkager, farvestrålende donuts eller milkshaken over dem alle? Vi har samlet 5 søde sager – to go, lige her. Perfekt, når du og ungerne trænger til lidt forkælelse på jeres tur rundt i byen.

MUNCHIES – syndige vafler

På Christianshavn findeer du Munchies  som lokker med de helt særlige bubble-vafler – absolut værd at prøve. De lune vafler fyldes med jeres yndlingsis og toppes med de mest perfekte toppings – prøv f.eks. nutella, oreoes, penaut butter eller måske saltkaramel? 

Tip! 

Når/hvis du og ungerne bliver afhængige af de syndige vafler, så husk, at I får 20 % på regningen som medlem af Børn i Byen Klubben. 

SOCIAL FOODIES  – byens bedste flødeboller 

Smut forbi Social Foodies på Østerbro, Frederiksberg eller i Hellerup og forbered dig på ikke at kunne vælge mellem bæredygtige, søde sager som: De lækreste chokoladebrud, kvalitets-is og ikke at forglemme: Byens bedste flødeboller. Snup fx en flødebolle med hindbærskum eller måske en klassisk med tyk, lækker mørk chokolade med på turen – I kommer helt sikkert igen.

Tip!

Social Foodies afholder kurser i  flødebolleproduktion - så du kan gøre dem kunsten efter.

LECKERBAER – småkager deluxe

Småkager er ikke bare småkager. Det finder du straks ud af – når du træder ind i den velduftende Leckerbaer på Østerbro. Hver lille småkage er et kunstværk i sig selv. Var det noget med en banan, solbærsukker og salt-karamel-småkage eller måske en med mælk, kakao og vanille?  Der er altid 8 forskellige småkager at vælge imellem, du skal bare udvælge dem, der skal med på jeres tur.

Tip!

Leckerbar sælger også skønne desserter på glas med tilhørende drys, perfekte til et hyggeligt øjeblik på en af byens bænke. Du kan også købe færdiglavet dej med, hvis der skal dufte af småkager derhjemme.

THE DONUT SHOP – farvestrålende forkælelse

Donuts i alle farver og smagsvarianter så langt øjet rækker møder dig i The Donut Shops vindue i København K.  Den fedtede donut kan f.eks. nydes med oreos, daim eller marshmallows Lad ungerne vælge deres helt egen favorit og sæt jer så midt i jeres by og nyd de lækreste donuts. 

Tip!

Husk at kom i god tid, da de søde sager hurtigt bliver udsolgt.

ISMAGERIET  - mums, milkshake

Besøg Ismageriet  på Amager og i Søborg. Udover at lange vidunderligt lækker is over disken, så står Ismageriet også for en himmelsk milkshake. Vælg mellem 2 eller 3 kugler, som shakes med mælk - her er lækre is-varianter som fx banofee-is med daim, syrlig kirsebær eller måske en cremet karamel? 

Tip! 

Tjek Ismageriets islagkager, som egner sig eminent til den næste børnefødselsdag.

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

Foto: Munchies, Social Foodies, Leckerbaer (Line Falk), The Donut Shop og Ismageriet