Minigolf er en sommerferie- og måske især sommerhus-klassiker. Men det er ligeså sjovt udenfor ferien, for alle aldre og en perfekt weekend-destination. Tjek her de 6 bedste minigolf-spots i køreafstand fra Kbh.


Den med havudsigt

Hvor: Amagerstrand is & minigolf - Dykkerstien 8, 2300 København S / Pris: Børn (under 13 år) 50 kr. / Voksne 60 kr.

Smut til smukke Amager Strand - her venter Amagerstrand is & minigolf. Glæd jer til 18 baner, hvor alle uanset niveau kan være med. Ungerne vil elske et spil og kan samtidig nyde den friske luft, smukke havudsigt og ikke mindst stedets lækre is fra Svaneke.  

Tip! Tjek også Naturcenter Amager Strand i nærheden, som i weekenden ofte laver arrangementer for byens børn, hvor de kan blive klogere på dyr ved havet.


Den hyggelige

Hvor? Enø Kystvej 5, 4736 Karrebæksminde / Pris: 50 kr. per person (Børn under 5 år gratis) / Åbent fra 1. maj-1. september

Der er dømt ren feriestemning på Enø i Karrebæksminde. Her kan I snuppe et slag minigolf på den lille, hyggelige minigolfbane med overskuelige baner for hele familien. I kan også kaste jer ud i bordfodbold, mega-skak og petanque og slutte dagen af med en tur på stranden, som ligger lige overfor og snuppe en is fra et af stedets mange isboder. 

Tip! Køb frisk fisk med fra fiskehandleren ved havnen, inden i smutter hjem igen.

LÆS OGSÅ: DE 5 HEMMELIGE SPISESTEDER - FOR BØRN


Den i Sommerland Sjælland

Hvor? Sommerland Sjælland / Pris: Entre til Sommerland Sjælland / Åbent fra 16. maj- september (tjek åbningstider her)

I Sommerland Sjælland finder I fred, ro og sjov. Her kan I kaste jer ud i et væld af forlystelser, nyde de grønne områder og ikke mindst parkens minigolfbane, som er hyggeligt anlagt og kan give jer en skæg oplevelse, inden I skal videre rundt og udforske parken.  

Tip! Du får 20% rabat  på entre til Sommerland Sjælland med Børn i byen Klubben.


Den med sommerhusstemning

Hvor? Rørvig Minigolf, Tolbodvej 54, 4581 Rørvig/ Åbent fra 1. maj- 31. august 

Sæt kurs mod idylliske Rørvig og få ægte sommerhusstemning for en dag. Her kan I passende kaste jer ud i et spil minigolf på anlægget, som har eksisteret siden 1949, men som løbende er blevet opdateret. Stedet tilbyder også klassisk grill-mad, hvis maverne rumler, inden I går videre ud og nyder smukke Rørvig. 

Tip! Ved molen ved havnen i Rørvig er der god mulighed for at fange krabber med ungerne.


Den med vafler

Hvor? Hornbæk Minigolf & Vaffelbageri, A. R. Friisvej 17B 3100 Hornbæk/ Pris: 60 kr. per person / Åbent fra Påske til og med efterårsferien - tjek åbningstider her

Tæt på badebyen Hornbæks smukke sandstrand og hyggelige havn kan I tage et slag minigolf hos Hornbæk Minigolf & Vaffelbageri. Banen er nyrenoveret, og ungerne kan også tage en tur i stedets små minibiler. Som en ekstra bonus, kan I bagefter nyde hjemmebagte vafler - perfekt afslutning på jeres turnering.

Tip! Prøv strandlegepladsen ved siden af havnen - her er der aktiviteter for børn i sommerferien.


Den i Nordhavn

Hvor? Kattegatvej 4 2150 Nordhavn / Pris: En runde minigolf inkl. kølle, bold og scorekort kun kr. 55,- pr. spiller.

Airtrix Klatre & Trampolinpark i Nordhavn har netop udvidet med et stort, lækkert udendørsområde for store og små. Her er hovedattraktionen en spritny 18 hullers minigolfbane inkl. hyggeområde med borde og bænke. En perfekt udflugt for hele familien!

Tip! Medlemmer af Børn i byen Klubben får 15% rabat på entreen til Airtrix Klatre & Trampolinpark (gælder ikke minigolf banen).

 

 

Fotos: 1 + 2) Caroline Meldgaard 3) Sommerland Sjælland 4) Caroline Hemmingsen 5) Hornbæk Minigolf & Vaffelbageri 6) Airtrix