Bowling er sjov underholdning for både børn og voksne - og en perfekt familieaktivitet, når vejret er dårligt. Vi guider til byens bowlinghaller lige her.

DGI Byen (Indre København)

Bowl på 16 toptunede baner i hjertet af København! DGI byen ligger 50 meter fra Københavns Hovedbanegård, og er derfor super let at komme til og fra. Stedet har både lette kugler, børnebander og en sjov drage-rampe, så ungerne er sikret en succesoplevelse. Melder sulten sig, kan I bestille Bowl&Burger eller Bowl&Sharefood. Det er desuden også muligt at holde juniors fødselsdag i DGI Byen. Tjek priser her.

Cecilie's (Herlev)

Cecilie's ligger i Herlev, og inviterer indenfor til sjov bowling i lækre loungeområder med gammeldags biografstole. Stedet serverer både burgere før og under spillet, og byder også på et stort udvalg af drikkevarer og snacks. Der er selvfølgelig mulighed for både børnebander og børne-bowleramper, samt arrangering af børnefødselsdage med alt hvad små børnehjerter begærer: flag, kage, slikposer mm. Tjek priser her.

Big Bowl (Valby)

Big Bowl har hele 22 bowlingbaner, som ligger central placeret i hjertet af skønne Valby. Som noget helt nyt har Big Bowl fået børneramper, så også de mindste kan være med. Spørg efter deres super seje "Dragon ramps" i bookingen (anbefales til børn under 6 år). Stedet har selvfølgelig også børnebander på samtlige baner, som kan slås op, når børnene skal spille. Stedet arrangerer ligeledes børnefødselsdage med bl.a. slikposer, gave til fødselaren mm. Tjek priser her. 

Lanes and Lounges (Kastrup)

Lanes and Lounges i Kastrup byder på 20 nyrenoverede bowlingbaner, retro-inspireret interiør og en helt unik atmosfære. Bowlingcenteret ligger kun få minutters gang fra Tårnby St., så det er let at komme til med offentlig transport. Også Lanes and lounges har et stort udvalg af lette kugler og børnebander til de mindste, og arrangerer også børnefødselsdage med bl.a. byg-selv-burgere, slush ice og slikposer - samt mulighed for tilkøb af lagkage mm. Tjek priser her.

Bowlernes Hal (Nordvest)

Hos Grøndal bowling - Bowlernes Hal - kan I besøge 20 styks bowlingbaner. Stedet har sjove børneramper formede som drager i forskellige farver til ungerne, og byder også på et bredt sortiment af drikkevarer, snacks og lidt til den søde tand. Det er desuden muligt at kombinere bowlingen med buffet - så slipper I for at lave aftensmad. I kan også holde juniors fødselsdag, og vælge mellem to forskellige børnemenuer: én med burgere og én med pizza. Tjek priser her.

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Fotos: 1. DGI Byen af Alberte Cornelius 2. Caroline Meldgaard