Er familien på farten og råber ungerne på mad? Så find vej til disse 5 spisesteder, der alle - udover at give mætte børnemaver - også leverer en sjov og anderledes oplevelse.

Camping KødbyenCAMPING: Burgers og minigolf for hele familien

Hvem elsker ikke et godt slag minigolf? Og hvilken bedre måde at fejre sejren eller slikke sårene fra nederlaget på, end med en saftig burger! De to ting bliver kombineret på fineste vis på den nye bar i Kødbyen, hvor minigolfbanerne slanger sig mellem bordene, og indbyder til mange gode stunder. Vær opmærksom på, at aldersgrænsen stiger til 18+, når klokken rammer 18:00. Så kom i løbet af dagen, eller forhør jer på dagen, om ungerne er velkomne efter 18. Nogle dage er det nemlig intet problem. 

Hvor? Kødbyen Camping - Kødboderne 9, 1711 København V

BAGLOKALET: Familievenlig mad med udsigt til fodboldbaner 

Udefra ligner det en helt almindelig fodboldklub - nemlig Fremad Amager, men når I træder ind ad døren og tager et skarpt drej til højre, finder I det rareste spisested. Maden er god og lavet af friske råvarer, der er lækre retter til ungerne og så er det bare virkelig hyggeligt for både børn og voksne at kigge drømmende ud på de grønne, meterlange fodboldbaner, imens maverne mættes. Her serveres aftensmad og frokost til meget fair priser: Aftensmad for børn 35 kr./ voksne 70 kr. 

Tip! Prøv deres burger til en 50'er!

Hvor? Restaurant Baglokalet - Sundbyvestervej 60, 2300 Kbh S

BOULEBAR: Brunch + boule - i én!

At træde ind på Boulebar er fuldstændig som at træde ind i en park. Her mødes du af planter, gadelygter, grus og boulebaner (måske kender ungerne det som petanque), men her er også plads til at spise - børnevenligt og lækkert. Bestil en samlet pakke med boule + mad - brunch, frokost eller aftensmad og få et par hyggelige timer. Personalet er søde til at instruere i boule og børnene og deres voksne bliver meget hurtigt grebet af spillet. Der er især familiestemning i dagtimerne. Læs Børn i byens anmeldelse af Boulebar lige her

Tip! Prøv stedets brunch - og imponér ungerne med vafler ad libitum

Hvor? Boulebar, Nørregade 18, 1165 København K


STICKS'N SUSHI - TIVOLI HOTEL: Gynger og sushi på toppen af byen

Tag elevatoren helt op på 12. etage af Tivoli Hotel - her venter Sticks'n'Sushi's restaurant med en lækker, børnevenlig menu, opgaveark med tegneopgaver, børnevenlige spisepinde og allersjovest: En absolut betagende udsigt. Som en ekstra bonus er der opsat gynger, så desserten kan nydes med en gyngetur, imens I falder i svime over udsigten over smukke København.

Tip! Nyd restaurantens fine tageterasse i sommerperioden.

Hvor? Sticks'n Sushi - Tivoli Hotel -  Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V

FLYVERGRILLEN: Flyspot & grillsnask

Sæt kurs mod lufthavnen og stop på vejen ved Flyvergrillen - et legendarisk spisested og udkigspost for flyfans i alle størrelser. Her kan I få klassisk grillsnask - men allervigtigst: noget nær den bedste udsigt til landende og lettende fly til og fra Kastrup, så husk kikkert! Et hit hos børnene og derfor er langt de fleste af Flyvergrillens gæsters blik også stift rettet ud af vinduerne og op mod himlen. 

Tip! Lige i nærheden af grillen finder I en lille legeplads, hvor ungerne kan boltre sig, når de får nok af flykigning.

Hvor? Flyvergrillen, Amager Landevej 290, 2770 Kastrup


Bonus-tip!

GASOLINE GRILL: To-die-for burgere på ombygget benzintank

Gasoline Grill på Landgreven 10 var den første af de nu 4 restauranter og skiller sig ud ved at befinde sig i en gammel benzintank, som stadig er aktiv. Her kan biler - til stor underholdning for ungerne - komme forbi til en optankning, imens der langes virkelig lækre burgere over disken. Faktisk så lækre, at de er udnævnt til at være blandt de bedste burgere i verden af flere internationale medier. Prisen er fin - 75 kr. for en burger. Vær opmærksom på, at restauranten lukker, når der er udsolgt.

Tip! Husk at tage et spil på stedets bordfodbold, når burgerne er spist og ta' varmt tøj på i de kolde måneder, da der spises udenfor.

Hvor? Gasoline Grill - Landgreven 10,  1301 Kbh V

LÆS OGSÅ ... 


 De 10 børnevenlige spisesteder 


♥ De 5 hemmelige legepladser 


Guide: Byen gratis oplevelser 

Fotos: Kødbyen Camping, Baglokalet, Boulebar, Pexels, Ana Cecilia Gonzalez, Sticks'n Sushi, Bone's Caroline Meldgaard og Glyptoteket

 

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.