Bøger inviterer ikke kun til stille stunder med tæpper og læselamper. Vi har samlet 4 bud på aktivitetsbøger, der holder barnet beskæftiget og underholdt gennem sjove opgaver og fri leg. Find én, der passer til dit barns interesser lige her.  

ANNONCE

4 aktivitetsbøger

Wimpy Kid - DIY-bogen
Disney Prinsesser - Askepots slot - Byg selv
Krea-sjov året rundt
Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog

Wimpy Kid - DIY-bogen

Med Wimpy Kid er det dit barn, der er i fokus. Han eller hun er nemlig både forfatter, tegner og hovedperson, når mesterværket tager form gennem forskellige opgaver og plads til fri fantasi. Bogen lægger op til at tage notater, lave tegneserier, skrive hadelister, opfinde personlige slogans og meget mere!

Forfatter: Jeff Kinney
Vejledende pris: 99,95 kr.

Disney Prinsesser - Askepots slot - Byg selv

Kalder alle Disney prinsesse-fans! Med denne flotte Askepot-bog, får I hele oplevelsen med. Først kan I læse den klassiske historie om Askepot, og efterfølgende er der plads til masser af hygge og kvalitetstid, når det flotte slot skal bygges. Der følger mere end 70 dele, der skal sættes sammen efter de nemme vejledninger i bogen - helt uden brug af saks og lim. 

Vejledende pris: 249,95 kr.

Krea-sjov året rundt

Bogen henvender sig til de 6-12-årige, og indeholder sjove og krative tips til at lave pynt og sjov til årets forskellige højtider. I kan både kaste jer ud i kaninæsker til påske, spøgelser til halloween eller huskespil til årets ferier. Alle projekter byder på simple instruktioner, og de fleste materialer har I sikkert allerede derhjemme. 

Forfatter: Karin Andersson, oversat af Dorthe Stage Mortensen
Vejledende pris: 79,95 kr.

Sigurd fortæller bibelhistorier - aktivitetsbog

Bogen lægger op til leg, eftertænksomhed, kreativitet og samtaler om alt mellem himmel og jord. Med undgangspunkt i Sigurds bibelhistorier, indeholder bogen nemlig en række varierede opgaver, kreative lege og aktiviteter inden for kristendom, dansk, historie, samfundsfag og billedkunst. 

Forfatter: Sigurd Barrett, Dennis Hornhave, Mette Kongstad Welling & Rasmus Welling
Vejledende pris: 184,95 kr.

 

Guiden er udarbejdet i samarbejde med forlagene Politiken, Gads Børnebøger, Gyldendal og Alvilda. 

 

Fotos: Stephanie Mielnicki