3 børnevenlige boghandlere i København

Er du på udkig efter en hyggelig boghandel for de små? Så læs med her, hvor vi giver jer tre boghandlere med masser af børnebøger og plads til små bogorme.

25. november 2022
Af ingeborg randorf
Børnenes Boghandel. Foto: Ingeborg Randorf

1. Børnenes Boghandel

Børnenes boghandel er den eneste boghandel i Danmark dedikeret kun til børn og unge. Butikken holder bøger både for de helt små til de 12 årige, så her kan du finde bøger til børn af alle aldre. Butikken består af 3 etager, nederste med bøger til de helt små, hvor på øverste etage finder du bøger dedikeret til de lidt ældre. Udover det fantastiske bog-udvalg, er der også plads til at lege. Der er et hyggeligt legeområde med legetøj, og også puder man kan tage ud hvis nødvendigt.

Adresse? Skindergade 4

Politikens Boghal. Foto: Ingeborg Randorf

2. Politikens Boghal

I Politikens Boghal, finder du et kæmpe udvalg af bøger for de små. Med sofaer hvor du kan sidde og læse, er butikken også meget imødekommende for børnene selv. Her går boghylderne helt ned til gulvet, så børnene selv kan kigge på bøgerne, og se hvilke de er interesseret i. Du kan også tage teenagerne med, da der er en god ungdomsafdeling lige ved siden af.

Adresse? Rådhuspladsen 37

Byens Bogcafe. Foto: Ingeborg Randorf

3. Byens Bogcafe

På Byens Bogcafe bliver du budt velkommen med duften af lækker kaffe, og en varm atmosfære. Med et lille men godt udvalg af børnebøger, kan du sidde og få en varm kop kaffe og læse en god bog med børnene. Caféen er meget tilgængelig for børnefamilier med pusleplads, legetøj og plads til barnevogn.

Adresse? Istedgade 102

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben