Gratis familie-tip! Her kan I lege løs på de 3 store legeområder

Løber børnene rundt på væggene derhjemme? Sæt kurs mod DOKK1, der venter med store legearealer, legetøj og de bedste børnebøger.

Foto: Dokk1
2. januar 2023
Af Rikke Reffelt

Trænger I til at lufte børnene lidt? Så sæt kurs mod DOKK 1, der byder på gratis legeområder for de mindste. 

Foto: Dokk1

0-3-årsområdet: Motorik og fantasi

Smut forbi 0-3 års-området, her kan dit barn bruge sine sanser, sin motorik og fantasi. Her finder du en stor legeborg, madrasser, sanselegetøj og legehus med legemad. Området er skofrit og friholdt for barnevogne, så der er plads til leg.

Foto: Børn i byen

Æsken: Plads til løb og kolbøtter

Æsken er et foranderligt rum i området for Familier og Børn. Her er der plads til fysisk udfoldelse, fordybelse og leg med sanserne. Inventaret skiftes løbende, så I vil få forskellige oplevelser. Æsken benyttes også til teater, musik og andre arrangementer.

Foto: DOKK1

Lån billedbøger med hjem til sofaen

På Dokk1 kan I låne fantastiske billedbøger med hjem til sofaen. Det kan være en hyggelig tradition en gang om måneden at gå på biblioteket og låne nye bøger og på den måde sikre dit barn et væld af god børnelitteratur. 

Foto: Børn i byen

Legepladsen Kloden

Trænger børnene til at  få lidt luft. sig Hele vejen rundt om Dokk1 forbinder en legerute med spor og hints fem legeområder. Hvert legeområde repræsenterer en specifik verdensdel, som indbyder til lege og fortællinger. 

Besøg Dokk1

Hvor?  Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C  
Hvornår? Tjek åbningstider
Pris?  Gratis

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben