Afsted! 165.000 m2 fjordpark med badesjov, streetfood & legepladser

Tag turen nordpå til Vestre Fjordpark i Aalborg, der venter med lækre udendørs bademuligheder, legepladser, cafeer og hyggelig stemning.

Foto: Visit Nordjylland / Kjetil Løjte
28. maj 2023
Af Rikke Reffelt

Sæt kurs mod Vestre Fjordpark, som spænder over et areal på 165.000 m2 og hele seks forskellige aktivitetsområder, hvor I hurtigt kan få en hel dag til at gå. 

Foto: Visit Nordjylland / Kjetil Løjte
Foto: Visit Nordjylland / Kjetil Løjte

Svøm, sejl og leg

I kan både tage en svømmetur, sejle i kano og kajak, windsurfe, prøve kræfter med SUP, spille volley, grille, lege på legepladserne eller bare nyde solen og den skønne natur ved fjorden. De seks områder, kaldet Stranden, Tangen, Kilen, Fladen, Krattet og Skoven, og har hver deres kendetegn, der til sammen gør Vestre Fjordpark helt særlig. Ved Stranden finder I f.eks. vandbassiner i forskellige dybder med både klatrevæg og udspringstårn, i Kilen kan I være aktive, mens I nær Skoven kan slappe af og grille.

Fyld maverne

Knurrer maverne, kan I forsyne jeg i parkens cafeer, grille jeres medbragte mad, eller smutte afsted mod Aalborg Street Food, der ligger lige ved siden af med et væld af lækre madboder - her kan I med garanti finde noget, som hele familien har lyst til at sætte tænderne i. 

Foto: Visit Nordjylland / Kjetil Løjte
Besøg Vestre Fjordpark
  • Hvor? Skydebanevej 14, 9000 Aalborg

Læs mere om Vestre Fjordpark

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben