Sommer-must! Byens skjulte tagterrasse er åbnet for sæsonen

Midt i byen gemmer en skjult perle sig - nemlig Glyptotekets tagterrasse, som byder på byens bedste udsigt og ro fra byens puls.

Foto: Foto: Glyptoteket - Ana Cecilia Gonzalez © Ny Carlsberg Glyptoteket
5. juni 2023
Af Rikke Reffelt

I kender sikkert Glyptoteket, men vidste I, at I i sommermånederne kan fortsætte helt op på museets tag, hvor en skøn tagterrasse og en endnu skønnere udsigt over København venter på jer?

Vidunderlig udsigt over byen

Glyptotekets tagterrasse på toppen af det imponerende bygningsværk er en ren oase af afslapning og nydelse, her kan I snuppe et hvil på tagterrassens brede trappe og nyde udsigten over Glyptotekets kuppel, byens tårne og det øvrige København. På tagterrassen kan man tit også købe boblende kølige drikke for både børn og voksne.

Foto: Ana Cecilia Gonzalez

Store udstillinger for de små

Har I lyst kan I fortsætte rundt på museet, der byder på imponerende udstillinger med mumier, gamle statuer fra Romerriget og meget mere eller besøge den smukke cafe i Palmehuset. Der er flere børnevenlige aktiviteter, som de små vil elske.

Tag med til åbningen 

1. juni åbner tagterrassen med en Torsdags Talk, hvor I kan blive klogere på hvorfor, der vokser palmer inde på Glyptoteket, hvordan en af verdens fineste samlinger af antik kunst opstået, og hvorfor Carl Jacobsen brugte sin formue på at bygge et museum. Samtidig disker museets café, Picnic, op med lækre snacks. Køb billet til eventet her.

Foto: Unsplash  _ Rebecca Hausner
Besøg Glyptotekets tagterrasse
  • Hvor? Glyptoteket
  • Hvornår? I kan besøge tagterrassen fra 1. juni 2023 i museets åbningstider
  • Pris? Det koster entre til Glyptoteket at besøge tagterrassen

Læs mere om åbningen af tagterrassen 

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben