De 10 luksushoteller i Danmark for hele familien

Få gourmetmad serveret og hør havets brusen - forkæl ungerne med et ekstraordinært hotelophold. Vi har samlet 10 familievenlige luksus-overnatninger i Danmark.

25. maj 2023
Af Rikke Reffelt

1. Nimb Hotel

Skru helt op for luksussen og book en overnatning på Nimb Hotel, som ligger helt centralt og tæt på Tivoli. Her er alle gæster vigtige, og de har gjort sig umage for, at også de alleryngste skal føle sig særligt velkomne. Når du booker et ophold i de überlækre værelser inkluderes bl.a.: Entré og turpas til Tivoli, børnemorgenmadskort, en lille gave tilpasset barnets alder, babysitter-service og meget mere.

Hvor? København V

✔︎ Med Børn i byen Klubben får du 20% hos Nimb Hotel

Foto: Stella Maris Hotel 

2. Stella Maris Hotel de Luxe

Få et unikt ophold væk fra hverdagens pligter, når I tager på hotelophold hos Stella Maris Hotel de Luxe ved Svendborgsund. Her får I et afbræk i luksuriøse, idyliske omgivelser, hvor ungerne vil elske roen, og den skønne udsigt til sundet. Glæd jeg til at mætte maverne i den fantastisk gourmet-restaurant af økologiske råvarer i restauranten.

Hvor? Svendborg

Foto: Hotel Nordlandet 

3. Hotel Nordlandet

Tag turen til solskinsøen Bornholm og stop ved Allinge, hvor Hotel Nordlandet inviterer til havudsigt, ro, tid og luksus. Her kan I både leje værelser eller lejligheder, der er indrettet nordisk og inspireret af det omkringliggende landskab, og som alle har havusigt. Hele familien kommer med garanti ned i tempo. Nyd lækker mad i hotellets Køkken "Underbar".

Hvor? Allinge, Bornholm

Foto: Lakeapartment

4. Lakeapartment

På Møn kan I tjekke ind i de lækre "Lakeapartments", som har store panoramavinduer og udsigt over Hunosøen. Slap af på jeres private terasse, nyd naturen og stress helt af. I kan booke den særlige familielejlighed, hvis I tager afsted hele flokken. Få serveret mad fra stedets udsøgte restaurant direkte på værelset, når maverne skal mættes med nøje udvalgte retter baseret på årstidens grøntsager.

Hvor? Klintholm Gods, Borre på Møn

Foto: Ballen Badehotel 

5. Ballen Badehotel

Et sommermust er et ophold på det smukke nyrenoverede Ballen Badehotel på Samsø – en perle midt i Kattegat. Her kan I booke både værelser, lejligheder og huse, så der er bestemt en løsning, der passer til jeres familie. Her er rig mulighed for at nyde sommerferien, for I er tæt på både lystbådehavnen, øens bedste sandstrand og den smukke natur. Snyd ikke jer selv for et måltid på badehotellets restaurant, inden I putter jer under dynen.

Hvor? Samsø

Foto: Jomfruenseegde

6. Jomfruensegede

Overnat på en vaskeægte herregård midt i den smukkeste natur ved Faxe, og vælg ét af de 22 historiske værelser, som alle er individuelt indrettet. Her serveres morgenmad i den hyggelig spisestue, hvor I kan nyde udsigten til marker og træer og efterfølgende gå en tur i stedets store park. Tæt på Herregården er der mange familievenlige aktiviteter, som I kan kaste jer over - tag fx på udflugt til Stevns Klint, som er optaget på UNESCO's verdensarvliste.

Hvor? Faxe

Foto: Kragerup Gods 

7. Kragerup Gods

Tjek ind på godset og nyd de overdådige naturomgivelser. Udover at dase på de smukke værelser, så kan I også gå på opdagelse i Kragerup Gods' klatrepark, hvor hele familien kan smutte på eventyr i trætoppene. Efter en dag med masser af action, er det tid til at besøge godsets restaurant, som serverer vidunderlig mad, der begejstrer og mætter både forældre og børn.

Hvor? Ruds Vedby

Foto: Vejrø Hotel 

8. Vejrø Hotel

Vil I til Vejrø i det danske smålandshavø, så henter de gode folk fra Vejrø Resort jer i en båd. Her får I et uforglemmeligt hotelophold i smukke og afslappende rammer i suiter eller deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg, i Karlekammeret med små ferielejligheder eller i et af de fire gæstehuse. I er midt i naturen med udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav. Her vil også blive serveret mad, der smager og kan huskes lang tid efter.

Hvor? Vejrø

Foto: Henne Mølle Å Badehotel 

9. Henne Mølle Å Badehotel

Turen går til Vesterhavet og Henne Mølle Å Badehotel, som er indrettet med respekt for Poul Henningsens særlige stil. Alt fra stole til lamper er designet af den kendte, danske arkitekt. Her har I direkte adgang til Vesterhavet fra Henne Mølle Å Badehotel, som er et af de mest kystnære badehoteller i hele Danmark. I klitterne venter naturoplevelser og dyreliv, som ikke findes andre steder. Nyd maden fra den skønne restaurant, som er hele 97 % økologisk.

Hvor? Henne

Foto: Egeskov Slot

10. Egeskov Slot

Snup en overnantning på smukke Fyn på Egeskov Slot, som tilbyder historiske rammer for et smukt ophold for dig og familien. Så er det bare at beslutte, om I vil overnatte på Avslgården, i Jagthytten eller måske prøve feriehytten med pool, som alle er tilknyttet Egeskov Slot. Her er alverdens aktiviteter for ungerne, så I kommer ikke til at kede jer! Gå på opdagelse i den imponerende slotspark, kom højt til vejrs med Tree Top Walking eller far vild i den flotte labyrint designet af Piet Hein.

Hvor? Egeskov

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben