Trætophoteller: Overnatninger højt til vejrs

Hiv familien med til en oplevelse helt oppe i trækronerne, hvor I kan tjekke ind i de fineste trætophytter - et natureventyr for hele familien. Vi guider til 9 overnatninger i højden lige her!

Foto: Søren Larsen
25. juni 2023
Af Rikke Reffelt
Foto: Rygaard

1. Rygaard: Sov helt tæt på naturen

Langt ude i skoven med udsigt over over fjorden midt mellem Roskilde og Holbæk, kan I fra trætoppene i seks meters højde opleve skoven og stilheden helt tæt på - og overnatte i ekslusive omgivelser. Med glas i både tag og vægge, kommer man helt tæt på skoven og naturen i den fredede Ryegaard Dyrehave. Morgenmad/brunch er inkluderet, som fx kan nydes på den store udendørs terasse.

2. Klatretræ: Sov i hængekøjer

Det er altid forbundet med en særlig naturoplevelse at sove ude i det fri. Men at sove i en hængekøje i toppen af et stort træ inde i skoven er næsten ubeskriveligt. Overnatning i trækronerne er en aktivitet for jer, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige - en skæg oplevelse for hele familien i Middelfart.

Foto: Søren Larsen

3. Løvtag: Trætophotel i Himmerland

Langt væk fra storbyens larm og stress i en lille skov i jyske Himmerland, ligger trætophotellet Løvtag. De eksklusive trætophytter er arkitekttegnede og moderne indrettet med store vinduer, og i midten af hytten skyder et levende træ op, så I kan føle jer helt tæt på naturen. Der er 4 sovepladser i hver hytte, der også har en terasse, hvor I kan nyde jeres morgenmad.

4. Railway Treehouse: Bæredygtigt design i Nordjylland

I grønne omgivelser i Brønderslev, kan du tage familien med på overnatning i en hyggelig hytte i to etager, der vil give jer fornemmelsen af at komme op blandt trækronerne. Der er plads til 4 personer i hytten med 2 sovepladser på hver etage. En overnatning i Railway Treehouse er perfekt for jer, der værdsætter fred, ro, natur og bæredygtighed.

Foto: Kaløvig Center

5. Kaløvig Center: Trætophus med charme

Helt ud til vandet, omringet af Mols Bjerge, ligger Kaløvig Center, hvor I kan overnatte i en eventyrlig trætophytte til lyden af fuglekvidder. Den arkitekttegnede træhytte rummer blandt andet en lækker privat terrasse med udsigt over parken. Slå jer ned ved hyttens borde, stole og smut til drømmeland i den fine dobbeltseng med dyner.

6. Onsevig: Formidabel udsigt

Ved Onsevig kan I tage på et helt perfekt hideaway i deres charmerende "Treehouse" med egen lille balkon, hvor morgenmaden og en fantastisk udsigt over havet helt til Langeland kan nydes. Her er også mulighed for at leje kajak, cykel eller robåd.

Foto: Go Glamping

7. GoGlamping: Unik oplevelse midt i skoven

Sov tæt på naturen i trætoppene med springende egern og smukke fugle lige udenfor de panoramiske vinduer i rolige, naturlige omgivelser. Tag familien med en tur til Birkehytten og trætophuset I Langå og fald i søvn i trætoppene. Her er både senge, køkken, toilet og en skøn terasse.

8. Idehytten: Idyl i piletræet

At sove i hytterne i piletræet i Væggerløse er en primitiv, men spændende overnatning for familien, som ønsker at prøve noget ud over det sædvanlige. Her kommer I helt tæt på dyreliv i de stille nattetimer. Oplev bladene der rasler, duften fra træerne, fuglenes sang og bladenes blide vuggen mod væggene. Måske vågner I op til en smuk klar himmel og en fantastisk solopgang.

Foto: Skycamp

9. Skycamp: Telt i trætoppen

Tag familien med til en overnatning i et trætelt, der er spændt ud mellem tre store træer, så det hænger frit svævende i luften. Teltene på Lolland-Falster har en fin størrelse og der er masser af plads to voksne og to børn. Udover træteltet finder I overlevelseskasse med bålgryder, sav, økse, service og meget mere, så I kan fikse lidt mad over bål.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben