Skal familien forkæles med en lækker weekendbrunch? Vi guider til 5 x cafeer, der serverer brunch, hvor ungerne bliver mætte og der er plads til leg og børnesnak. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af emmerys coffeehouse & bakery (@emmerysbutikker) den

Emmerys: Økobrunch og afslappet stemning

Hvor? Guldsmedgade 24, Aarhus C

Besøg Emmerys - bagerkæden, der langer ultralækkert bagværk over disken landet over. På Guldsmedgade i Aarhus kan I bestille en omgang økobrunch og glæde jer til lækkert brød + ost, pølse, kage, syltetøj og et blødkogt æg og god kaffe til de trætte forældre. Et uformelt og afslappet weekend-set up, som bestemt vil hitte hos ungerne. 

Pris: Ca. 112 kroner 

Tip! Der er udsigt til barneveognen gennem den store rude og et lille udvalg af børnebøger, hvis ungerne skulle har brug for lidt adspredelse.

Salling Rooftop: Lækkert uderum for ungerne 

Hvor? Søndergade 27, 8000 Aarhus C.

Ta' ungerne med til brunch-hygge på Salling Rooftops tagterasse. Her kan I nyde restaurantens lækre brunch, som lokker med yoghurt med granola og honning, koldrøget laks, brownie, ost, frisk frugt, røræg med pølse og bacon og hjemmebagt brød. Her er der plads til, at ungerne kan bevæge sig og lege på den smukke tagterasse og ikke mindst nyde panoramaudsigten over smilets by. 

Pris: Ca. 95 kroner 

Tip! Udfordr hinanden med at gå ud på den nervepirrende glasrampe, som stikker ud over Strøget, hvor I kan se 25 meter ned på byen.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Spiselauget (@spiselauget) den

Spiselauget: Overdådig, uformel familie-brunch 

Hvor? Spiselauget, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Sæt kurs mod Godsbanen, hvor Spiselauget inviterer til en overdådig, børnevenlig brunchbuffet. Her er nærmest alt - og I går med garanti mætte hjem - glæd jer fx til ristede timianpølser, stegte kartofler med bagte tomater, amerikanske pandekager, hjemmelavet nutella, chokolademüsli, hjemmebagt brød og meget mere. Stemningen er hyggelig, familiær og urban. 

Pris: Voksne 145 kr / Børn under 12 år spiser og drikker til halv pris (Børn under 3 år gratis) 

Tip! Lokalet er stort, så der er plads til barnevognen og unger med krudt i. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Malene Bjerre (@malenehaislund) den

Hos Sofie's forældre: Den hyggelige brunch 

Hvor? Frederiksgade 74, 8000 Aarhus

Hos Sofie’s forældre er der ganske enkelt rigtig hyggeligt og vigtigst af alt - børn er velkomne! Her kan også bestilles en morgenmadstallerken, hvis familien skal ha' mættet maverne i de mormor-lignende omgivelser, hvor man sidder blødt og godt. Brunchen er simpel, god og kan sammensættes med bacon, røræg, brød, ost, pålæg, croissant, youghurt og juice - altsammen noget de fleste børnemaver godt gider. Kaffen, teen eller kakaoen drikkes af kopper som da oldemor var barn.  

Pris: Fra 88 kr.

Tip! Her er puslebord, børnestole og mikroovn til dig med baby. 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Sjette Frederiks Kro (@sjettefrederikskro) den

Sjette Frederiks Kro: Brunch med udsigt

Hvor? Sjette Frederiks Kro, Salonvejen 1, 8240 Risskov

Gør weekenden til noget helt særligt - smut ud af midtbyen til Risskov og kombiner en vidunderlig brunch med skov og havudsigt. Sjette Frederiks Kro serverer luksusbrunch med hjemmebagt brød, grøntsagstærte, chokoladepålæg, hjemmerøget laks, quinoa-grød, blødkogte æg, øko-ost, hjemmelavet marmelade, lækre safter og meget, meget mere. Husk at booke stedets "Kronch" på forhånd.

Pris: Fra 250 kr. (Børn under 6 år halv pris - under 2 år er gratis.) 

Tip! Kroen har højstole og omgivelserne ligger op til en strandtur på Den Permanente efter maden. 

 

Fotos: 1) Emmerys Instagram 2) Kristina Smedegaard 3) Spiselauuget Instagram 4) Hos Sofie's foældre Instagram 5) Sjtte Frederiks Kro Instagram