First Camp Danmark

10-15% med Klubben
Foto: First Camp

First Camp er en stor skandinavisk kæde, som vokser i Danmark. Lige nu har vi 9 fantastiske campingperler i Danmark. Alle vores destinationer har behagelige campinghytter, hyggelige campingpladser og masser af dejlige udendørs aktiviteter. Flere af destinationerne har også topmoderne glamping telte, sjove indendørs badelande, samt både indendørs og udendørs poolområder.

At campere hos os skal være nemt, uanset om du bliver hele sæsonen på én destination eller vælger at besøge flere steder, så vi har gjort det let for dig at falde til.

Som en fælles campingkæde med destinationer af varierende størrelser, med forskellige aktiviteter og udbud, har vi mulighed for at tilbyde dig masser af inspiration og tips til nye rejsemål. Vi arbejder målrettet på at udvikle vores destinationer, og arbejder hver dag for at give vores gæster en oplevelse på det højst mulige niveau.

Vores mål er, at du får en masse dejlige campingminder hos os. Vi glæder os til at tage imod jer!

Klubtilbud

Spar op til 15% på din booking hos First Camp Danmark

Tilbuddet gælder for destinationerne Bogense City, Bøsøre Strand, Frigård, Hasmark Strand, Klim Strand, Lakolk Strand, Råbjerg Mile, Skovlund, Aarhus

Kategorier

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben