STORM

Foto: Tegning: Anders Morgentahler

Grin og bliv klogere! På museet STORM får du et underholdende indblik i humorens og satirens historie og store betydning. Vi inviterer indenfor til sjove og livlige fortællinger fra den folkelige og elskede humoristiske kulturarv.

Børn kan med opgavehæftet ‘Glid ikke i bananskræller’ følge bananskræl sporet og løse sjove og kreative opgaver. På første sal kan du møde tusindkunstneren Storm P. og hans humoristiske og finurlige univers.

I museets aktuelle særudstilling (fra 8.10.22) “Men hvad må vi så?” møder børnene og deres voksne en række kendte værker og figurer, og der er også plads til leg og en snak om, hvad der er sjovt. Nye generationer inviteres ind til en legende udstilling, på deres præmisser. Her hænger værkerne ikke nødvendigvis på væggene, og du må gerne pille og deltage, snakke og grine højt og larmende, hvis trangen melder sig.

Efter eller under dit besøg kan du samme dag benytte din entrébillet til at få 15% rabat på alt på menukortet hos caféen Olivers, der ligger tæt på museet – 50 meter nede ad Frederiksberg Allé.

Faciliteter

    • Plads til barnevogn
    • Amning tilladt
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben