Biografer med babybio

Forsød din barsel med et smut i babybio. Synk ned i de bløde sæder med baby på skødet og nyd en god film – måske med lidt afbrydelser fra din lille bebs, men det er der plads til i babybio.

4. januar 2023
Af Rikke Reffelt

Vi har samlet 6 biografer, hvor baby er velkommen.

Nordisk Film Field's

Tag metroen til FIELD’S og rul direkte i biffen med din baby. Hver onsdag både kl. 10 og kl. 12.30 er der åbent for byens forældre (og deres baby) på barsel – her er der dæmpet belysning og der er plads til at pusle og pludre under filmen. Plads til parkering af barnevognen udenfor.

BIG BIO Nordhavn

BIG BIO Nordhavn er Københavns nye biograf, der er åbnet på Hamborg Plads i Nordhavn. Biografen tilbyder luksus reclinersæder på samtlige pladser samt Dolby Atmos lyd i alle sale.  Biografen afholder selvfølgelig også babybio med dæmpet lyd, mulighed for opvarmning af sutteflaske, pusleplads mv. Derudover har biografen også en gratis BABYKLUB, hvor man som nybagt forælder kan få en biografbillet, voucher til kaffe og en sut!

✔︎ Få 15% på billetter i Big Bio Nordhavn med Børn i byen Klubben

Empire Bio

Rul barnevognen ned for enden af Guldbergsgade på Nørrebro – her ligger hyggelige Empire Bio – der hver onsdag formiddag byder på sæsonens film til babybio. Her er plads til at parkere barnevognen indenfor, så baby kan sove en lille lur, imens mor ser en film og nyder popcorn. Vågner bebs, giver personalet dig besked, så du kan tage den lille med ind i salen, hvor babypludren og amning er helt i orden.

✔︎ Med Børn i byen Klubben kan du tage en ledsager gratis med til babybio i Empire Bio

Falkoner Bio

Nyd en formiddag i den lækre Falkoner biograf på Frederiksberg – her er der babybio hver torsdag, og plads til at baby pludrer i salen, imens du tager et velfortjent hvil i det bløde veloursæde og nyder en god film – måske afbrudt af din lille pode, men det er der plads til. Psst! Husk popcorn.

Valby Kino

Forkæl dig selv med en god film - også, når du er på barsel. Se de nyeste film fra Valby Kinos program hver tirsdag – her er der plads til barnevogne med sovende børn, som personalet holder øje med og giver besked, hvis de vågner. Baby er selvfølgelig også meget velkommen i de bløde sæder i salen. Så sæt kryds i kalenderen på tirsdag og kom afsted!

Vester Vov Vov

I Vesterbros mest charmerende biograf, kan du hver anden tirsdag smutte til babybio. Filmene i Vester Vov Vov er særligt udvalgte og filmene er af god kvalitet – her er det helt okay at tage baby med i salen, hvor lyden vil være dæmpet en smule, og der vil være en anelse lys i salen. Døren vil stå på klem under hele filmen, så I nemt kan komme til puslebord og toiletter.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben