Empire Bio | Børn i byen - hvad skal vi lave?

Empire Bio

Empire bio 018 normal620
Empire Bio
Guldbergsgade 29 F
2200 København N
Se kort
0-2 år
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Babybio foregår hver onsdag formiddag kl. 12 hvor der vises to film for nybagte forældre, mens de nybagte børn bliver passet. Dørene åbnes kl. 11.30.

I biografsalen er der, af hensyn til de små, dæmpet lyd og skruet en smule op for lyset. Hvis jeres barn/børn sover, udleveres to sedler med tilsvarende numre - det ene sættes på barnevognen og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i loungen eller på terrassen, så personalet har overblik og kan høre dem. Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn! I tilfælde af at barnet vågner, bliver nummeret råbt op i salen. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse. På toiletterne er der opsat pusleborde, og der er en mikroovn til opvarmning af eventuelle flasker.
Billetter bestilles på www.empirebio.dk el. tlf. 35360036. Bestilte billetter skal afhentes senest en halv time før filmens start.

Se programmet her http://www.empirebio.dk/
----------------------------------------------------

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt