Kvarterhuset

Facade barnevogn 2008 normal620
Kvarterhuset
Jemtelandsgade 3
2300 København S
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Kvarterhuset er et kulturhus med mange forskellige nuancer. Der er bla. børneteater, foredrag om børn og opdragelse, koncerter, litteraturarrangementer, månedlige kunstudstilliner og meget andet.
Hver mandag er der åbent hus i pavillonen med sundhedsplejerskerne. Hver torsdag er der samme sted international mødregruppe, arrangeret af sundhedsplejen Amager.
Du finder også: Sundby Bibliotek, lektiehjælp og cafe. Agendacenter Sundbyøster, Projektbasen, Frivilligcenter Netvirket, Mødested Amager, Pigeklubben og Amager Ungdomsskole.

Hver sommer er der udendørs koncerter, gadeteater og en skøn overdækning af udendørs cafeområde.

Sekretariatet er åbent dagligt 9-16 og ellers ved alle koncerter, teaterforestillinger og events.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Anja

Udmærket

Camilla

Hyggeligt lille "torv" lige ved Holmbladsgade. Et udemærket lille sted, når man skal mødes med mødregruppen eller veninderne med barnevogne. Da der er god plads til barnevogne, ingen sure miner ved amning og fin mad til billige priser.

Marin

Kvarterhusets café er et fantastisk sted - her kan man roligt komme en hel familie og hygge sig en hel lørdag formiddag, feks. Bestil brunch hos gæstfrie og venlige Luan i caféen og gå med børnene ind i børnebibilioteks-hjørnet mens I venter på maden - og lad så børnene gå til og fra mens I sidder og nyder den gode kaffe og maden, og børnene leger, læser og spiser ind i mellem.
På en hverdag er det også et sted der er værd at lægge en times tid - køb en kop kaffe, og lad børnene finde en bog til godnatlæsningen, mens du gratis kan skimme alle ugens magasiner. Kan det blive bedre???

Linda

Kvatérhuset er et af byens dejligste steder for forældre med børn. Og foruden et legehjørne, børnemenu og rimelige priser, så har kvartérhuset den kæmpe fordel at man kan stille sin barnevogn med sovende bar i en tryg gård, hvorfor man her virkelig har mulighed for at nyde en café latte og en sandwich i ro og fred med dagens avis, sin bærbare eller nylånte bog.

Karina

Her føler man sig velkommen! Børnehjørnet er fint at sidde og læse en bog i og det er rigtig rart med muligheden for at købe lidt at spisse eller drikke i den hyggelige café, hvor der også er højstole til de små.

Her er en god og afslappet stemning og der er plads til alle. Personalet er venligt og hjælpsomt.

Mariane

Jeg synes Kvarterhuset har fundet den rette balance mellem kultur, viden, kaffe, hygge og aktiviteter.

Jeg har gennem de sidste to uger lavet et større projekt i Salen med børn fra forskellige skoler. Her er plads til børnene og et vanvittigt sødt og tjekket personale.

Når jeg bagefter har frekventeret cafeen og boiblioteket har jeg igen nydt den gode stemning. Det er som om at her har København fået et hus som rummer virkelig mange grupper. Lånere, kaffedrikkere, kursister, foreningsfolk, kulturmennesker, mødregrupper. jubii og så kan man ovenikøbet holde sin private fest i cafeen i weekender til absolut rimelige penge.

Caroline

Man kan næsten ikke ønske sig mere når man træder ind i Kvarterhuset på Amager. Der er bibliotek, café og kultursted i ét. Cafeen er utrolig børnevenlig, og hvis man mangler underholding til sine unger kan man gå med børnene på opdagelse i børnebiblioteket som ligger lige ved siden af cafeen. I bibliotekets børneafdeling er der indrettet et pudehjørne hvor man kan hygge sig med sit barn, og der en lænestol der er oplagt som ammestol.

I cafeen er der masser af højstole og udsyn til barnevogne. Stemningen er rar, hyggelig og til tider hektisk da der kommer mange børnefamilier især en lørdag formiddag. Men det er værd et besøg.