Café Bopa

Sk rmbillede 2018 02 14 kl. 17.26.38 normal620
Café Bopa
Løgstørgade 8
2100 København Ø
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Cafe Bopa er en de hyggeligste og mest besøgte caféer på Østerbro. Den fransk inspirerede café er centralt beliggende på Bopa Plads. Pladsen og caféen er opkaldt efter den gamle modstandsgruppe BOrgerlige PArtisaner, der her i området konspirerede mod tyskerne under Anden verdenskrig, men idag er alvoren afløst af grønne træer, petanque og en afslappet atmosfære. Cafe Bopa er det ideelle sted at hænge ud. Om sommeren kan man nyde solen på pladsen eller en bøf fra grillen i gårdhaven.

Ude på pladsen er der både klatrestativ og sandkasse, og i øvrigt masser af lys og luft til gode løbelege. Skal aftensmaden indtages ude i byen, er Café Bopa et rigtig godt bud – her er hygge i de kulørte lampers skær, og ungerne kan rejse sig uden at forstyrre nogen, når de ikke kan sidde stille længere. Menuen er fransk inspireret, og byder på noget for enhver gane.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Helle

Min københavner favorit café hvor jeg kom meget da jeg ikke havde børn og boede i Kbh. Bedst om sommeren hvor der er borde udenfor og meget børnevenlig

Helle

Én af Kbh.s bedste caféer på trods af at man ofte venter lidt langt tid på maden. Stemningen er god og hyggelig.

Musse

Sad midt i solen i en skøn lounge stol med glad baby i barnevognen og skønt personale, som sørgede for kolde drikkevarer.... uhmmm sommer på Bopa..

Musse

Næsten altid lang ventetid, men skøn udecafe, så det tilgives...

Mette

Dejligt sted om sommeren ved de små borde på pladsen. Indenfor er den ikke noget særligt.
Der var tidligere en hyggelig legeplads, men denne er ikke længere funktionel. Den er kultur-renoveret til ukendelighed fyldt udelukkende med store træfrugter med minimal legeværdi.

Pia

Det er en rigtig hyggelig cafe, især om sommeren, når man kan sidde udenfor, men som Lone skriver har jeg også oplevet at servicen er rigtig uvedkommende og kedelig.

kindbynature

Rigtig hyggelig café med både inden- og udendørscafé i hjertet af Østerbro. Udenfor er der både café og -liggestole samt en mindre, men meget hyggelig og intim baggård, hvor der ligeledes er udendørsservering. Indenfor er der små hyggelige borde med en god stemning. Om aftenen spilles der relativ høj musik, og det kan knibe med at høre hvad man selv siger og tænker...

Eneste minus er, at servicen ikke er i top. Der er ofte urimelig lang ventetid, men har man masser af tid, så det uden tvivl et besøg værd!

Betina

Super hyggelig cafe...med mange faste gæster ;-)