Brorsons Kirke

Ungdomsgospelkor normal620
Brorsons Kirke
Rantzausgade 49
2200 København N
Se kort
Alle
Website E-mail Rediger

Beskrivelse Redigér

Brorsons kirke er meget utraditionel og fremme i skoene - den har en hjemmeside hvor præsten blogger og du kan sågar blive "venner" med kirken på Facebook: myspace.com/brorsonskirke

Kirken har mange tilbud til børn og deres forældre bl.a. børnegudstjeneste, babysalmesang ,
minikonfirmander (et tilbud om undervisning for 3. - 4. klasser i kristendom) og gospelkor for børn. Læs mere på hjemmesiden om de forskellige tilbud og tilmelding.

Faciliteter Redigér

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Rieke

Jeg har kommet i Brorsons Kirke siden den blev omdannet til børne- og ungdomskirke for over 10 år siden.

Per Ramsdal, de øvrige ansatte og ikke mindst de mange frivillige er med til at løfte de mange fede arrangementer der finder sted derinde. Og så kan man synes hvad man vil om sagen med de stakkels Irakiske flygtninge, men buttomline er at kirken danner ramme for noget af det fedeste, mest nutidige og interessante kirkearbejde jeg nogensinde har set og hørt om!

Jeg selv har som gammel teenager deltaget i rockgudstjenester i Brorsons Kirke. Gudstjeneste med fed rockmusik, dramatiske optrædener, temaer man som ung kan relatere til, en prædiken i jordnær højde og meget mere.

Da jeg blev ældre blev jeg en del af de frivillige medarbejdere, og har været med til at arrangemere freestylegudstjenester for unge i konfirmandalderen. Ja, freestyle, som i freestyle rap. Med rigtige rappere, en rigtig DJ, diskolys og shopping-aktiviteter der formidler budskabet på en teenagevenlig måde. Det rører mig dybt i hjertet at se en kirke proppet med 300 teenagere der alle går derfra med en fed kirkeoplevelse.

Jeg har siden jeg blev mor deltaget i babysalmesangshold i kirken og hvor den dygtige sanger og sangskriver Janne Mark underviser. Og børnegudstjenester med teater, dukketeater, dans og sang.

Jeg vil også fremhæve højmesserne, som jo er kirkens grundsten. Konceptet er bøn & brunch. Her er kirkeorgelet kommet i skammekrogen og et fantastisk liveband danner i stedet den musiske ramme til bøn & brunch, som ellers er den mest traditionelle gudstjeneste i Brorsons Kirke. Efter gudstjenesten er der lækker brunch i krypten til en billig penge (MEGET billigere end på en fancy café!). Der ses ikke skævt til børn i kirken og generelt er det bare et sted der indbyder til at man kommer igen.

Mine bedste anbefalinger herfra.

Pia

Men ikke desto mindre er der flere fede arrangementer i kirken, når den altså ikke bliver brugt til asyl.

Anonym

Helt enig, det er en meget dårlig ( og ekstrem dum) idè at lyve især når det hele er på video.

Lea

Jeg har ikke noget til overs for en præst som Per Ramsdal, der har løget i medierne om politieks aktion i kirken. TV2-nyhederne har bragt flere klip hvor de dokumenterer at præsten lyver og den slags præster hører ikke hjemme i Folkekirken.