Havnebadet Islands Brygge

244 logo normal620
Havnebadet Islands Brygge
Islands Brygge 11
2300 København S
Se kort
Alle
Website Rediger

Beskrivelse Redigér

Havnebadet har sommeråbent.

Anlægget består af motionsbassin, springbassin og to børnebassiner.

Motionsbassinet er 75 m. langt.

Begge børnebassiner har fast bund. Det ene er 1,2 m. dybt. Det andet er 0.3 m. dybt.

Udspringstårnet har 5, 3 og 1 m. platforme.

Der findes ferskvandsbrusere, men ingen omklædningsfaciliteter på anlæget. Der er toiletter på kajen, ca 100 m. fra havnebadet.

Anlægget er under opsyn af kystlivreddere.

Faciliteter Redigér

Vi kender ikke faciliteterne for dette sted.

Kategorier Redigér

Kommende arrangementer

    Ingen arrangementer den kommende måned.
    Du kan oprette et arrangement hvis du ved noget, vi ikke gør.
  1. Tilføj nyt

Skriv anmeldelse

Log ind her for at skrive en anmeldelse.

Iben

dejligt med et havnebad om sommeren

Ditte

Skønt at bo tæt på så dejligt et sted. Husk fiskenet, for der er masser af små fisk, der svømmer ind i bassinerne, altså bittesmå, men jeg havde aldrig troet, at min søn skulle blive fisker og fange både hornfisk i ministørrelse og andet godt. Han er 5 år og elsker det.

Caroline

Jeg er kommet på svømmebadet sammen med min datter fra hun var helt spæd. Det er nemt at have en barnevogn med helt ud på broen, men det kan være svært at finde skygge, og i højsæsonen kan der blive pladsmangel. Da hun blev større har jeg soppet med hende i børnebassinet og det er rigtig fint. Det er et godt sted at vænne sig til vand fordi indgangen til bassinet skråner let nedad, så de helt små kan nøjes med bare at få lidt vand på storeståen og langsomt gå ud i det dybere vand. Der er ikke pusleplads på toiletterne men om sommeren synes jeg det fugnerer fint at skifte i barnevognen eller på et håndklæde.

Aina

Vi opdagede i sommers, at der var gratis svømmeundervisning to gange om ugen. Uheldigvis var det sidst på sommeren, så min store datter fik kun glæde af det et par gange. Men det synes jeg er et fantastisk godt tilbud.

Min mindste datter er stadig blebarn - her skal man huske badeble eller rigtigt badetøj. Det er ikke tilladt, at løbe med numsen bar! Forståeligt nok af hygiejniske grunde.